Chinese ademyoga

Huis van de buurt Bloemfontein

  • 73 weergaven

Details

Woensdag 27 maart 2019 van 10:45 tot 12:30 uur
Afgelopen
De Wetstraat 12
Vaassen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 30 maart 2019


Indiase yoga is voornamelijk geworteld in het Hindoeïsme. Chinese yoga heeft geen verband met een godsdienst, maar is erop gericht om spieren en gewrichten soepel en open te houden. In het wijksteunpunt Bloemfontein wordt een cursus Chinese yoga gegeven. 

Met gebruik van de ademhaling wordt de bloedvoorziening gestimuleerd en merk je dat je lichaam tot meer in staat is dan gedacht. Aan het einde van de les volgt een ontspanningsoefening. 

De cursus bestaat eerst uit vijf lessen introductie in yoga in het algemeen, zonder specifiek gebruik van de adem, en daarna vijf lessen Chinese ademyoga. Neem wel een eigen matje of dekentje mee. 

De twee onderdelen kunnen apart van elkaar gevolgd worden en kosten ieder € 25,00. 

De lessen worden gegeven, vanaf 23 januari, in het wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen op woensdagochtend van 10.45 tot 12.30 uur. Cursusleider is Désiree Damsté, die al vele jaren ervaring heeft als docent van Qigong, yoga, Taji en mindfulness 

Je kunt je opgeven via  of telefoonnummer 06-13070020 maar je mag ook gewoon binnen komen lopen.

Over de organisator

Huis van de buurt Bloemfontein
Huis van de buurt Bloemfontein is een centrale ontmoetingsplek in de wijk waar je, als dorps- en/of buurtbewoners, elkaar ontmoet, meedoe...... Lees meer