ZitFit in de Hezebrink

  • 93 weergaven

Details

Woensdag 27 maart 2019 van 10:00 tot 10:45 uur
Afgelopen
Dominee van Rhijnstraat 69
Emst, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 28 juni 2019

Voor senioren die meer zouden willen bewegen en van bewegen op muziek houden is er ZitFit in de Hezebrink in Emst. Koppel-Swoe is in samenwerking met sportvereniging SVA deze Zitfit gestart.

Zitfit

ZitFit is bewegen op de stoel. Kun je niet lang staan of heb je last om je evenwicht te houden dan kun je meedoen met ZitFit. Iedereen doet mee op zijn of haar eigen niveau. Doel van ZitFit is deelnemers sterker en fitter te maken. Dat helpt de deelnemers in het dagelijks leven. Naast het fysieke aspect is het ook een sociaal gebeuren. De activiteit duurt ongeveer 45 minuten en wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.

Docente

Leontien Mensink uit Epe, 74 jaar, geeft de ZitFit lessen. 

Meedoen

Alle senioren uit Emst worden uitgenodigd om deel te nemen aan de ZitFit. Zij kunnen op ieder ogenblik instromen in deze groep. ZitFit vindt plaats op woensdagochtend van 10.00 tot 10.45 uur in het Dorpshuis De Hezebrink aan de Ds. Van Rhijnstraat 69. De kosten bedragen € 12,50 per maand, exclusief uw kopje koffie of thee na die tijd.

Informatie

Voor informatie kunt u terecht bij: Sportvereniging SVA, of Dorpssteunpunt de Hezebrink, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767.

Kijk ook op www.swo-epe.nl

Over de organisator

Linda Seinstra
Linda heeft nog niets over zichzelf geschreven.