Buurtkaffee in Bloemfontein

Huis van de buurt Bloemfontein

  • 30 weergaven

Details

Dinsdag 23 april 2019 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen
de Wetstraat 12, Vaassen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 31 juli 2019

Iedere dinsdagavond wordt er in het wijksteunpunt Bloemfontein van 19.30 tot 22.00 uur een buurtkaffee gehouden. Tijdens het buurtkaffee komen buurtbewoners bij elkaar om koffie te drinken, een praatje te maken en soms een spelletje te doen.  

Soms is er een speciaal programma of een spel dat gespeeld wordt, andere avonden is het lekker bijpraten of kennismaken met nieuwe deelnemers. Het buurtkaffee is voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Het woord kaffee zegt het al, alcohol wordt er niet geschonken. Tijdens deze avond zijn er medewerkers van Koppel-Swoe aanwezig die eventueel antwoord kunnen geven op uw vraag of u in contact kunnen brengen met andere buurtbewoners, vrijwilligerswerk of dergelijke. Wees welkom om op een dinsdagavond vrijblijvend binnen te lopen. Deelname kost u niets, u betaalt alleen maar voor uw consumptie. 

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: 
Wijksteunpunt Bloemfontein, telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-676767, of van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118.  

Kijk voor meer informatie ook eens op www.swo-epe.nl.

Over de organisator

Huis van de buurt Bloemfontein
Huis van de buurt Bloemfontein is een centrale ontmoetingsplek in de wijk waar je, als dorps- en/of buurtbewoners, elkaar ontmoet, meedoe...... Lees meer