Gospelkoor Ichtus uit Heerde zingt in Dorpskerk Vaassen

Dorpskerk Vaassen

  • 132 weergaven

Details

Zondag 19 november 2017 van 19:00 tot 20:00 uur
Afgelopen
Marktplein 7, Vaassen

Er is opnieuw een laagdrempelige MessAge-dienst voorbereid en wel voor zondag 19 november a.s om 19.00 uur. Voorganger van deze MessAge-dienst is Hans Maat van het Evangelisch Werkverband en Gospelkoor Ichtus uit Heerde zal medewerking verlenen aan deze dienst en de samenzang begeleiden.

Thema van de dienst is: 'Er is meer….'.

Hans Maat is sinds 2011 directeur van het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk. Hij studeerde Onderwijskunde en Theologie. Hij is tevens oprichter en liedschrijver van Sela. Hiermee combineert hij zijn twee grootste passies: theologie en muziek.

Gospelkoor Ichthus is een interkerkelijk koor uit Heerde dat al meer dan 25 jaar bestaat. Ichthus zingt bekende en minder bekende Gospelsongs en het repertoire is variërend van Engelstalig tot Nederlandstalig en van vlot tot rustige liederen. Het koor staat onder leiding van dirigente Annet Diderik.

Vanaf 18.30 uur is er weer inloop met koffie/thee/fris en is er gelegenheid om in gesprek te gaan met elkaar, leden van de werkgroep en de kerkenraad. Het belooft weer een fijne dienst te worden en de werkgroep hoopt u weer te mogen begroeten.

Na afloop van de MessAge-dienst is er een extra collecte bij de uitgang.

Wees welkom in de Dorpskerk!

Over de organisator

Dorpskerk Vaassen
De Dorpskerk is het oudste gebouw van het dorp. De toren stamt van rond 1450, het schip dateert van 1853.De Hervormde Gemeente van Vaasse...... Lees meer