Niwue cursussen Qgong/Taiji en mindfulness

Health All In

  • 101 weergaven

Details

Vrijdag 26 april 2019 van 11:30 tot 15:00 uur
Afgelopen
de Wetstraat 12, Vaassen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op vrijdag tot en met 14 juni 2019


Iedereen is van harte welkom. Ze zijn bij Femme-fit dus enkel voor vrouwen. 


 


TAIJI-Qigong


12 april beginnen we weer met een serie Taiji-qigong. We beginnen iedere les met wat rek, strek en losmaakoefeningen (op de Chinese manier). Daarna doen we de bewegingen van een eenvoudige maar effectieve vorm. Een vorm betekent dat de bewegingen op elkaar aansluiten. Iedere week doen we er één beweging bij, zodat je aan het einde een volledige serie hebt, die je verder ook thuis kunt beoefenen. 


De methode bestaat uit langzaam en aandachtig bewegen. Daardoor ontdek je waar je energie verspilt en kun je dat verbeteren. Bewegingen zijn niet moeilijk, maar het geheim zit hem vooral in de details. Het is niet alleen leuk om te doen, het verbetert ook op vele fronten de gezondheid. De methode is geschikt voor beginners en gevorderden en fit en niet zo fit, oud en jong. Iedereen oefent binnen de groep op zijn eigen niveau.


Heb je vragen, bel dan gerust (Telefoonnummer: 06-13070020). Wil je meedoen, meld je dan even aan per sms. De kosten zijn 45 euro voor 9 lessen (t/m 14 juni, de schoolvakanties vallen uit). 


Tijd: 11.30 tot 12.30 uur op de vrijdag. Locatie Femme-fit. Lerares: Désiree Damsté 


 


Mindfulness


Voel je je gestrest, is het druk in je hoofd? Of zoek je gewoon naar een manier om wat beter om te gaan met de dagelijkse beslommeringen of moeilijke situaties? Dan is een cursus mindfulness iets voor jou. In mindfulness leer je gefocust bezig te zijn, daardoor werkt je brein efficiënter, word je kalmer en hou je tijd over. In deze cursus leer je hoe het werkt en oefeningen die je daarbij helpen. Je hebt er een leven lang plezier van. Na afloop van de cursus krijg je de oefeningen op papier mee.


De cursus start op 12 april. Tijd 14.00-15.00 uur. De kosten zijn 50 euro voor 8 lessen (de schoolvakanties vallen uit). Locatie Femme-fit, Vaassen


Voor vragen of opgeven kun je bellen of sms-sen naar 06-13070020 . Lerares: Désiree Damsté


 


Over de organisator

Health All In
Bij Health All In kun je Chinese sporten beoefenen zoals Tai Chi en Qigong (Tsjie Koeng), maar ook cursussen mindfulness.Verder kun je er...... Lees meer