BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

NAH Kaffee

  • 66 weergaven

  • zaterdag 15 februari 2020
  • Tussen 14:00 en 16:00
  • Buurthuis Vegtelarij, Europalaan 48, 8161ZA Epe
  • Maandelijks op de 3de zaterdag tot en met 20 april 2020

Het NAH Kaffee is een uitgaansgelegenheid waar mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) elkaar kunnen ontmoeten. En dat betekent geen harde muziek, geen drukte, geen rumoer maar wel gezelligheid aan de stamtafel, een prikkelarme zithoek of een spelletjestafel.  Het NAH Kaffee is bedoeld voor volwassenen (en eventueel hun partner) die hebben moeten leren leven met NAH. Niet aangeboren hersenletsel kan het gevolg zijn van o.a. Een CVA, hersenkneuzing, hersentumor, hersenvliesontsteking, een ongeval, chemische stoffen, Multiple Sclerose (MS), Parkinson en andere aandoeningen waardoor er hersenletsel na de geboorte is ontstaan.

Op Zaterdagmiddag 20 april bent u weer van harte welkom, inloop vanaf 14.00 u – 16.00 u in Buurthuis de Vegtelarij, Europalaan 48 te Epe. Consumpties zijn tegen kostprijs verkrijgbaar.

Het NAH Kaffee is een samenwerkingsinitiatief van ervaringsdeskundigen, InteraktContour, AnQer, MEE Veluwe en Koppel-Swoe. 

Meer informatie:  Vera Griep t. 06-40882538

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.