Samen eten in Bloemfontein

Wijksteunpunt Bloemfontein

44 weergaven
Details
Woensdag 27 november 2019 tussen 17:00 en 19:00
Afgelopen
de Wetstraat 12, Vaassen

Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in steunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Dit buffet vindt plaats op woensdag 20 november, start om 17.00 uur en kost € 10,00 per persoon.  

 Steunpunt Bloemfontein organiseert, in samenwerking met Bouwmeester Buitengewoon Vers uit Vaassen, maandelijks een buffet.

Vrijwilligers van Koppel-Swoe zijn op tijd aanwezig om de tafels te dekken en te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook schenken zij, indien gewenst, een drankje in. 

Belangstellenden die willen deelnemen aan het buffet kunnen zich tot donderdag 14 november aanmelden tijdens het koffie uurtje in Bloemfontein (op de dinsdag- of donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur). De bijdrage voor het buffet dient vóóraf betaald te worden bij aanmelding.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: steunpunt Bloemfontein, telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-676767. 

Voor meer informatie kijk op www.koppelswoe.nl  

Over de organisator
Wijksteunpunt Bloemfontein
Een wijksteunpunt wil een bijdrage leveren aan de ontmoeting en participatie in de wijk. Er kunnen vormen van ondersteuning en opvang aan...... Lees meer