BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Samen eten in BloemfonteinVoor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in steunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Dit buffet vindt plaats op woensdag 20 november, start om 17.00 uur en kost € 10,00 per persoon.  

 Steunpunt Bloemfontein organiseert, in samenwerking met Bouwmeester Buitengewoon Vers uit Vaassen, maandelijks een buffet.

Vrijwilligers van Koppel-Swoe zijn op tijd aanwezig om de tafels te dekken en te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook schenken zij, indien gewenst, een drankje in. 

Belangstellenden die willen deelnemen aan het buffet kunnen zich tot donderdag 14 november aanmelden tijdens het koffie uurtje in Bloemfontein (op de dinsdag- of donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur). De bijdrage voor het buffet dient vóóraf betaald te worden bij aanmelding.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: steunpunt Bloemfontein, telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-676767. 

Voor meer informatie kijk op www.koppelswoe.nl  

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.