BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

inloopuur in steunpunt de Hezebrink

  • 24 weergaven

  • donderdag 27 februari 2020
  • Tussen 12:00 en 14:00
  • Wekelijks op donderdag tot en met 23 januari 2021

In het afgelopen jaar zijn er gesprekken geweest met inwoners van Emst. Deze gesprekken vonden plaats op straat en in verschillende huiskamers. Eén van de opmerkingen die meermaals werd benoemd betrof het verdwijnen van diverse voorzieningen in Emst. Inwoners gaven aan behoefte te hebben aan een centraal (informatie) punt waar men met vragen over uiteenlopende onderwerpen terecht kan. Denk aan juridische vragen, vragen over woningbouw, melden van een niet pluis gevoel, zorgen rondom wonen, enzovoorts.   

Medewerkers van Koppel-Swoe, Verian en MEE Veluwe starten om die reden vanaf donderdag 9 januari wekelijks met een inloopmoment tussen 13.00 en 14.00 uur in steunpunt de Hezebrink in Emst. Men kan hier terecht met vragen, zorgen of voor een luisterend oor.   

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersonen Karien van den Berg () en Lianne Houtman ()   

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.