Details

Zaterdag 24 september 2022 tussen 11:00 en 16:00
Afgelopen
Dorpsstraat 59, Vaassen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tot en met 29 oktober 2022


RIDDER EN JONKVROUWE TOCHTvoor stoere jongens en meiden!

Aan deze tocht kun je deelnemen op dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. In de Zomer- en Herfstvakantie kan je deelnemen van 11.00 tot 17.00 uur. Het startpunt is bij TOP1TOYS/ Bruna van de Kamp aan de Dorpsstraat 59 te Vaassen. Hier krijg je tegen een geringe vergoeding van € 4.00 een boekje met de route-beschrijving en een plattegrond. Tevens krijg je een munt mee voor een drankje die je kunt inleveren bij Restaurant Bij Maarten in het Koetshuis. Wanneer Restaurant Bij Maarten in het Koetshuis gesloten is krijg je tegen inlevering van deze munt een drankje bij Kasteel de Cannenburch.

Bovendien krijg je bij TOP1TOYS een echte ridderoutfit aangemeten!

Voor het lenen van de ridderoutfit wordt wel een borg gevraagd maar die krijg je natuurlijk weer terug. Als je de ridderoutfit na afloop weer hebt ingeleverd krijg je een munt voor een heerlijk ijsje bij IJssalon Rozeboom.

Ben je er klaar voor TOP!!! Ga naar TOP1TOYS Bruna van de Kamp en laat zien dat jij het aandurft om Ridder of Jonkvrouw te worden.


Over de organisator

Ondernemersvereniging Vaassen
Ondernemersvereniging Vaassenbestaat al sinds 1985 en is een hechte club van ondernemers, die opkomt voor de belangen van haar leden die ...... Lees meer