Wild kijken met kinderen, De Dellen

  • 44 weergaven

Details

Zondag 25 september 2022 van 18:00 tot 20:30 uur
Afgelopen
Erf van Daendels
Nieuwe Zuidweg, Heerde, Nieuwe Zuidweg, Heerde, Nederland

EPE - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zondag 25 september 2022 een wildexcursie voor kinderen op de Dellen (nabij Epe en Heerde). Heb je wel eens herten of wilde zwijnen gezien? Vandaag gaan we samen naar de wildobservatiepost. Als we geluk hebben kunnen we de herten zelfs horen burlen! Deze excursie is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Tip van de boswachter: om goed wild te kunnen zien, moet je super stil zijn. We maken daarom tijdens deze excursie geen foto’s en de telefoons gaan uit. Doe donkere kleren aan en neem – als je die hebt – een verrekijker mee. Wild blijft wild, we kunnen niet garanderen dat we wild gaan zien.

Deze speciale wandeling organiseren we samen met het IVN, voor het weekend Beleef de Veluwe. Kijk op de site voor het volledige programma.

Tijd: start om 18.00 uur. Duur: ca. 2,5 uur.

Deelname: 8,00 euro p.p., kinderen 8 t/m 12 jaar 5,00 euro p.p., donateurs 3,00 euro p.p. op vertoon van een geldige GLK donateurspas.  

Opmerking: doordat de wildobservatiepost in het rustgebied staat, is de kans op het zien van wild groot. 100% wildgarantie kunnen we echter niet geven; of de dieren zich goed laten zien is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de weersomstandigheden. Het blijft de natuur. Stilte is een vereiste; telefoons dienen uitgezet te worden en fotograferen is in verband met overlast en verstoring niet toegestaan. 

Tip van de boswachter: trek donkere (en warme) kleding aan, draag geen parfum en neem een verrekijker mee.

Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies.

Over de organisator

Martine Slagter
Medewerker communicatie, Geldersch Landschap & Kasteelen ... Lees meer