MessAge-dienst met Tin Speransa in Vaassense Dorpskerk

Dorpskerk Vaassen

  • 109 weergaven

Details

Zondag 25 september 2022 van 19:00 tot 20:30 uur
Afgelopen
Marktplein 7, Vaassen

Op zondag 25 september 2022 wordt er in de Dorpskerk van Vaassen om 19.00 uur een laagdrempelige MessAge-dienst georganiseerd. Ds. Sjoerd Muller uit Beekbergen zal in deze dienst voorgaan en gospelkoor Tin Speransa uit Nijkerk zal hieraan medewerking verlenen. Tevens zullen zij met hun band de samenzang begeleiden. 

Sjoerd Muller is sinds 2020 werkzaam als predikant bij Geloofsgemeenschap De Fontein in Apeldoorn. Hiervoor was hij verbonden aan de Regenboogkerk in Epe. Tevens is hij als columnist verbonden aan het radioprogramma “Zin in Zondag” van Radio Gelderland en is hij radiomaker voor de KRO/NCRV op NPO radio 4, momenteel voor het programma “De Ochtend van 4”. Hij is daarnaast ook nog actief als vlogger.

De naam van het koor Tin Speransa komt uit het Papiamento en betekent “Heb Hoop!” Zingend wil Tin Speransa getuigen van het evangelie van Jezus Christus als Verlosser. Tin Speransa bestaat uit ruim zestig zingende leden, een band en enkele vaste technici. Dirigent is Marco Hoorn. Het koor heeft medewerking verleend aan tv-programma’s als “Nederland Zingt” en de “Hour of power”.

De Dorpskerk van Vaassen is vanaf 18.30 uur open en iedereen is van harte welkom om voor de dienst eerst een kopje koffie of thee of wat fris te nuttigen. Deze dienst is tevens te volgen via de livestream op www.hervormdvaassen.nl.

Over de organisator

Dorpskerk Vaassen
De Dorpskerk is het oudste gebouw van het dorp. De toren stamt van rond 1450, het schip dateert van 1853.De Hervormde Gemeente van Vaasse...... Lees meer