MessAge-dienst met Seven in Vaassense Dorpskerk

Dorpskerk Vaassen

  • 25 weergaven

Details

Zondag 26 maart 2023 van 19:00 tot 20:30 uur
Over 38 uur
Marktplein 7, Vaassen

Zondag 26 maart 2023 wordt in de Vaassense Dorpskerk weer een MessAge-dienst georganiseerd. In deze dienst gaat Henk van Dam voor. Gospelband Seven uit Heerde verleent aan deze dienst haar muzikale medewerking. Het thema van de dienst is "Jij maakt het verschil".

Henk van Dam studeerde na zijn pedagogische opleiding theologie. Na zijn docentschap godsdienst/Nederlands maakte hij een overstap naar het jeugdwerk. Eerst als jeugdwerkleider in Elburg en daarna als landelijk jeugd-evangelist bij de Windroos. Ook richte hij Radar, een organisatie voor geloofsopvoeding op. Hij is tevens ruim twintig jaar als gemeentelijk werker verbonden aan de Vrije Evangelie Gemeenten in Meppel en Zwolle.

Gospelband Seven zal een aantal van hun nummers ten gehore brengen en de samenzang begeleiden. De band bestond oorspronkelijk uit zes leden, die het belangrijk vonden dat God ook een plaats in hun band moest hebben en daardoor kozen ze de naam Seven. De band wil mensen inspireren en motiveren met hun teksten en muziek. Ze willen ermee uitdragen wat geloof voor hen betekent, niet alleen in goede, maar ook in slechte tijden.

De MessAge-dienst begint om 19.00 uur in de Dorpskerk aan de Markt in Vaassen. Vanaf 18.30 uur is de kerk open en is iedereen van harte welkom voor koffie, thee en frisdrank. Wees welkom!

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Dorpskerk Vaassen
De Dorpskerk is het oudste gebouw van het dorp. De toren stamt van rond 1450, het schip dateert van 1853.De Hervormde Gemeente van Vaasse...... Lees meer