Menu

Nieuws:

Zet Zuuk op de kaart Zeer geslaagd!

Hettie Rensink
13 mei 2018 , 201x gelezen

Zaterdag 12 mei was een fantastische dag. ‘Zet Zuuk op de Kaart’ een tocht door het buurtschap Zuuk bij Epe, geschikt voor op de fiets of met de auto, voor jong en oud, werd dit jaar voor het eerst georganiseerd. Het was druk, gezellig en gezien de reacties voor iedereen de moeite waard!!

Er waren heel veel positieve reacties van de bezoekers zoals ‘Goh ik wist niet dat er hier zoveel te doen was, wat verassend, wat leuk, wat is men hier gastvrij!’ Het was prachtig weer en de sfeer was erg goed! In het kerkje vonden oude Zuukenaren elkaar er werden herinneringen uitgewisseld. De bezoekers konden er koffiedrinken met speciaal voor de gelegenheid gemaakte Zuukse slofje gemaakt door bakker Commendeur. 

Allerlei Zuukenaren deden mee. De Kopermolen was speciaal open, De Ezelboerderij bood gratis voer aan, er was schuurverkoop met Curiosa, Jan Bibo liet zijn prachtige oldtimer tractoren zien. Er waren workshops en demonstraties met bloemen, steigerhout bij Eveliens Stofbergen, mozaïek ,likeuren en zeep maken bij Tussendeschapen. Hoe maak je alpenhoorns, midwinterhoorns en hoe klinken ze bij de familie Berends. Boerderijwinkel Goudbeek met zijn heerlijke natuurlijke producten en verkoop van emaille. Het museum Old boere’n Grei aan de Nijbroekerweg was open. De Zuukerschool ook met aandacht voor creativiteit en de buurtvereniging. Museum Hagendoorns Plaatste had een gereduceerd tarief. Teveel om op te noemen. Eind mei wordt er geëvalueerd en besloten of deze tocht voor herhaling vatbaar is, Gezien de reacties verwachten we dat wel. Nogmaals dank aan alle vrijwilligers, deelnemers, buurtvereniging Zuuk en alle bezoekers!! 

Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt »