Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Waar is de brievenbus gebleven? (2019) In het afgelopen najaar heeft Post NL weer eens wat brievenbussen in Epe weggehaald. Ik woon in Wissel en was op de route naar het centrum gewend geraakt aan de bus op de Klaverkamp 87, die bij het einde van de Oude Wisselseweg stond. Ja stond. Onze buurtkranten hadden dat wel voorspeld, maar ik was me niet bewust dat ook mijn bus weg zou gaan. Dus ik stand daarvoor nop. Een voorbijgangster met hond vertelde mij dat ze daar een brief over had ontvangen. Kennelijk stuurt Post NL niet zo veel van dit soort brieven. Ik had er geen.

Wat nu, in Wissel staan drie bussen en jawel op de vakantieparken  Centrumweg 5, Koeweg 17 en de Velkampweg 2.

Wat hierbij opvalt, is dat ze alle drie over modderige wegen met kuilen bereikbaar zijn. Arme toeristen. Moet je als buurtbewoner eens proberen met je rollator?  Twee zijn wel met de auto te doen. Een zit achter de slagboom. Dan vraag ik me af waarom wel op vakantieparken en waarom niet aan de openbare en verharde weg? Nog iets, in Epe is helemaal geen verlaagde bus om vanuit je rolstoel post in de bus te krijgen. Zo’n bus staat in Vaassen aan de Dorpsstraat, maar 6 kM van mijn huis. Gelukkig bieden de service punten daarvoor nog uitkomst als we toch gaan winkelen.

Best wel efficiënt voor Post NL maar het zou best beter kunnen.