Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtmaken over.....binnenkijken in de wijk Klaarbeek! (2018)Sinds april 2018 woont Desiree Stronks-Veldman, met haar man Mark en 2 kinderen Owen (3) en Hugo (5 maand), met veel plezier in de nieuwe wijk Klaarbeek.

Wij van Buurtmaken.nl  mochten bij haar binnenkijken in haar mooie nieuwe vrijstaande huis…kijk en lees mee!

Desiree is geboren en getogen Epese.  Zij heeft een tijdje in Arnhem gewoond maar de heimwee naar Epe was groot. Een zoektocht naar een echt gezinshuis volgde en het plan Klaarbeek viel al snel op. Een mooie groene wijk met veel ruimte en speelgelegenheid voor kinderen, dat sprak haar en haar man direct aan!

Het huis is gebouwd door Bouwbedrijf Jan Lagemaat BV en past goed in de stijl van de wijk. Door de goede indeling worden alle ruimtes optimaal benut. In de erker met openslaande deuren is voldoende ruimte voor een grote eettafel. Ook de keuken is optimaal ingedeeld en heeft een prachtig groot kookeiland. 

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een luxe badkamer met een bad en een inloopdouche met stortdouche. 


Het comfort binnen is dus groot maar hoe is het voor het gezin om in deze jonge wijk te wonen?

Desiree: ‘Het contact met de nieuwe buren verloopt goed, wij wonen er allemaal nieuw en dat verbindt. Het hofje is alleen nog niet helemaal af. De directe buren aan beide kanten naast ons wonen er nog niet en het ‘groen’ zal nog meer aangelegd worden.

Wat betekent BuurtMaken voor jou?

Desiree: ‘Die term ken ik wel! Voor mij betekent dit het elkaar leren kennen tijdens een samenkomst, het liefst in de vorm van een buurtbarbeque!’

Wat mis je nog in jouw buurtje?

Desiree: ‘ Het groen, maar dat komt vanzelf en speeltoestellen voor kleinere kinderen zouden erg welkom zijn.’

Waar ben je het meest trots op?

Desiree: ‘Hahaha, eerlijk gezegd ben ik het meest trots op mijn…bijkeuken! Deze plek is perfect ingericht voor mijn wasmachine en droger. En ook op het kleinste kamertje ben ik erg trots vanwege de gewaagde, maar zeer geslaagde, Portugese tegels!  

Desiree in haar prachtige keuken:

Ben jij ook zo trots op je huis en de plek waar je woont, geef je dan gerust op voor deze rubriek! Mail naar: info@buurtmaken.nl t.a.v. Marije