Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Nog gelukkiger in Emst!Als sociaal werker en gebiedsregisseur ben ik onder andere werkzaam in Emst. De afgelopen weken ben ik Emst 'ingedoken' om met bewoners in gesprek te gaan over hoe men leeft in Emst. Lang niet iedereen heb ik gesproken/kan ik spreken, maar mijn streven is wel om met zoveel mogelijk mensen in gesprek te gaan. 

Wilt u met mij meedenken over hoe we het leven en wonen in Emst nog beter kunnen maken? Wat gaat er goed in Emst, wat kan er beter? Waar is Emst trots op? Zomaar een aantal vragen. Wilt u reageren? Graag! 

Met vriendelijke groet,

Lianne Houtman 

L.houtman@koppelswoe.nl 


Deel dit bericht!

Reacties

Jan Wouter van der Straaten
16 februari 2019

Lianne, geweldig dat je je 2 slagen in het rond werkt om IEDEREEN in Emst en eromheen , te horen en te helpen ! 5 sterren is dan volledig terecht ! Samenleven doe je samen. Als ik je ergens me kan helpen, doe ik dat graag ! SAMEN voor een NOG gelukkiger in Emst ! ! ! ! !