BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Bewoners in beeld: Alina Benjamin Vaassen

  • 69 weergaven


ALINA BENJAMIN:

Ik ben Alina, ik woon al 35 jaar in Vaassen en kom oorspronkelijk uit Epe. Als je me vraagt of er een verschil is tussen deze plekken : Ja absoluut, soms voelt het zelfs als een hele andere cultuur.

In Vaassen moest ik eerst wel even wennen aan deze nieuwe plek. Maar na een aantal jaren voel ik mij hier onwijs thuis, echt een warm bad!

Sinds een aantal jaar doe ik vrijwilligerswerk. Inmiddels al meerdere jaren en sinds 6 jaar bij de Bloemfontein.

Bij de Bloemfontein ben ik vooral blij met de gezelligheid en de sfeer. Ik schenk koffie, help bij andere klussen en hier haal ik veel gezelligheid uit.

Er komen hier veel bewoners uit de buurt die graag een gezellig praatje maken en elkaar ontmoeten, ook zijn er studenten en andere organisaties te vinden, dit gaat allemaal mooi samen. Hier neem ik aan deel en ik vind dit ontzettend leuk! Ik ga lachend heen en huilend terug ( omdat ik het zo jammer vind om te gaan).

Ik wil graag andere bewoners uitnodigen een bakje te komen doen en mee te genieten van de gezelligheid en sfeer. Ben ik er niet dan is er wel een andere leuke vrijwilliger of bewoner.

Wat is er mooi aan Vaassen een dorp met een veilig gevoel waar ik mij ontzettend thuis voel. En ook al houd ik er niet zo van, de carnavalsoptocht is fantastisch!

Leegstand van de winkels vind ik soms jammer. Hier kunnen we met elkaar wel wat aan doen.

Deel dit bericht!

Reacties

Reacties zijn uitgeschakeld.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.