Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Bingo tijdens Buurtkoffie Hezebrink 15 novemberEmst - Op vrijdagmiddag in de even weken is men om 14.30 uur van harte welkom om een kopje koffie of thee te drinken in steunpunt de Hezebrink. De eerst volgende bijeenkomst staat gepland op vrijdag 15 november. Er wordt dan samen Bingo gespeeld.

De buurtkoffie, voorheen koffie-inloop, is één van de activiteiten die worden georganiseerd door vrijwilligers van Koppel-Swoe in het steunpunt de Hezebrink. Het programma varieert onder andere met een gastspreker of een (creatieve) activiteit.

Op 1 november was Henk Kloezeman aanwezig. Hij nam de deelnemers mee op reis naar Emst van vroeger. Zijn boeiende verhalen over hoe Emst is ontstaan en hoe mensen daar vroeger woonden zorgden voor een geanimeerde middag. 

Op vrijdag 15 november vindt er een bingo plaats. Er kunnen leuke prijsjes worden gewonnen. Iedereen is van harte welkom om naar de buurtkoffie te komen, deze vindt plaats van 14.30 tot 16.00 uur. Deelname is gratis men betaalt alleen voor een consumptie.

Kijk ook op www.koppelswoe.nl voor meer activiteiten die plaatsvinden in het steunpunt de Hezebrink.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.