BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Brieven aan Paula 5, er moet echt iets gebeuren. Werk zoeken.Nu ik terug ben van een ernstige tijd in Israël en het gewone leven weer begonnen is moet er echt iets gebeuren. Het kan zo niet langer, verzin een list, maak een plan, hoe ga ik het aan pakken…

Bekijken van mijn profiel en anderen laten meekijken.
 Maar weer eens goed gekeken naar mijn profiel op sociale media. Vooral mijn profiel op LinkedIn vind ik belangrijk. Gisteren liet ik mijn CV aan een vriendin lezen en ik schrok mijn een hoedje, mijn CV sloot niet erg aan. Te uitgebreid, te veel informatie en geen goede foto. Ik gebruik mijn CV (soms pas ik um wat aan afhankelijk waar ik solliciteer) al een paar jaar. Via o.a. het werkbedrijf van de Gemeente Lucrato heb ik diverse trainingen gehad en daar hebben ze uitgebreid naar mijn CV gekeken. Ook later nog heb ik op verschillende meet&greets mijn CV laten beoordelen. Op LinkedIn staat mijn CV kijk gerust eens mee en laat me gerust weten wat je vind. Ik heb de afgelopen jaren veel vrijwilligers werk gedaan waar ik veel ervaring heb opgedaan, maar nu wil ik erg graag voor het eggie, ook om financiële redenen.

Opzoek naar vacaturen en bedrijven waar ik graag zou willen werken
 Eigenlijk kan ik niet kieskeurig zijn maar heb toch wel mijn voorkeuren op LinkedIn stonden twee vacaturen waar ik een brief naar toegestuurd heb Stichting Zoa zoekt een Communicatiemedewerker / Storyteller en Compassion zoekt een marketing medewerker communicatie beiden in mijn ogen op het lijf geschreven banen bij bedrijven die me dicht aan het hart liggen. Dit gaat nog wel even duren en er zijn meer mensen, die zoals ik, graag bij deze bedrijven willen werken maar ik zie uit naar een afspraak met hen. Ondertussen speur ik naar bedrijven en mensen die me misschien advies kunnen geven en/of kunnen voorstellen in hun eigen netwerk wat opzicht al niet eenvoudig is.

Ondertussen gaan we lekker door en blijven we ondernemen in alles wat ik doe. Volgende week BM overleg waar ik hoop te kunnen praten over een netwerkbijeenkomst over duurzaamheid en afval verwerking en participatie. En ga ik eens kijken bij de Christen Unie. Is dat misschien wat voor mij???
 Soms is het best lastig en ik vind de opmerking van de Meet&Greet van de Bibliotheek in Epe “werkzoeken doe je niet alleen” dan ook erg aanspreken.

* Paula is een fictieve vriendin die aan de aan de andere kant van de wereld woont. Ze is net als ikzelf geboren in Vaassen en ik schrijf haar over alles en nog wat. https://burostaal.nl/beginnen-met-bloggen/

Van de andere brieven die ik geschreven heb staan hier
https://buurtmaken.nl/berichten/brieven-aan-paula-1
https://buurtmaken.nl/berichten/brieven-aan-paula-2
https://buurtmaken.nl/berichten/brieven-aan-paula-3-hallo-paul
https://buurtmaken.nl/berichten/brieven-aan-paula-4-wat-doe-ik-met-duurzaamheid

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.