Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Danslessen in HeerdeDansen je kinderen altijd het hele huis rond? Cultuurplein Noord Veluwe organiseert Street- en jazzdance voor kinderen van 8- 11 jaar en 12 jaar en ouder in Heerde. De lessen zijn aan het begin van het schooljaar al begonnen, maar instromen kan gewoon! De lesdag is voor beide groepen de donderdag.

De dansgroepen combineren de twee dansstijlen en jazzadance in hun lessen. Streetdance is een verzamelnaam van allerlei dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten, maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Streetdance is overgewaaid uit Amerika en is inmiddels overal ter wereld populair. Jazzdance is een vrije manier van dansen, die qua structuur lijkt op het klassieke ballet. De bewegingen en de muziek zijn 'more jazzy' - veel losser. Het hele jaar door verzorgen de dansgroepen verschillende optredens.

Algemene informatie
 
De danslessen voor kinderen van 8 – 11 jaar vindt plaats op de donderdag van 17:45 – 18:45 uur. De dansgroep voor 12+ volgt de lessen van 19:00 – 20:00 uur, ook op donderdag. De lessen vinden plaats in de Heerd in Heerde. Kinderen kunnen gratis een proefles volgen. De prijs van de cursus is afhankelijk van het moment van instromen. Aanmelden voor zowel de proefles als de cursus is noodzakelijk. Dit kan via www.cultuurpleinnoordveluwe.nl.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.