BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Een videogesprek online voeren met Zoom

  • 71 weergaven
  • 2 reacties


ivm met een paar verzoeken ben ik vandaag aan het uitproberen "hoe doe je dat nou een online videogesprek voeren met meerdere mensen op verschillende plekken". In het bedrijfsleven gebeurd dit nu veel met alle thuiswerkers.  Eigenlijk is het heel eenvoudig. Iedereen met een computer kan dit. Ik heb er een super leuke tutorial voor gevonden.

 https://zoom.us/  is het webadres waar je de app op je computer kunt downloaden. Het is gratis, je kunt met 100 mensen een meeting hebben en 40 minuten met elkaar praten. Laat me weten hoe je gevaren bent en dat moedigt andere misschien ook aan, om dit te doen. 

Wil je het uitproberen met iemand zet dat dan in je reactie hier onderaan het bericht dan stuur ik je me contact gegevens. 

Met dank aan Hugo Bakker die geweldige filmpjes over elkaar ontmoeten online heeft gemaakt. Kijk vooral door en luister naar wat hij nog meer te vertellen heeft in zijn filmpjes.


Deel dit bericht!

Reacties

Wim van 't Einde
26 maart 2020

Ik gebruik Zoom regelmatig voor internationale gesprekken voor mijn ISO-werk.
Werkt meestal goed, maar soms valt de verbinding weg (gisteren bijvoorbeeld met 45 andere internationale deelnemers.
Voor dit soort tools is wel gespreksdiscipline nodig, want anders wordt het een grote chaos (zeker bij grote groepen).

Anneke Filmer
26 maart 2020

Oei Wim 45 lijkt me ook wel heel veel. Ik ben benieuwd of jij ook die discipline kon opbrengen :-) maar desalniettemin ik vind je een bijzondere gast met veel enthousiasme en inzet.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.