BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Ervaringsdeskundige jongere? Word lid van TeamEDBen jij ervaringsdeskundige? Word lid van TeamED: vrijwilligers die jongeren ondersteunen in dezelfde situatie als waarin ze zelf ooit zaten. Denk aan verslaving, misbruik, prostitutie, misdaad, mensenhandel, onveiligheid thuis. TeamED is zó succesvol, dat ze versterken zoeken voor een nieuw team. 

Lo is lid van TeamED sinds 2016. 4 Jaren daarvóór kwam ze uit een gesloten jeugdinstituut. Een bekende had haar op TeamED gewezen. “Ik zat toen zelf nog zwaar in de put. Ik was wel stabiel maar zag nog geen toekomst voor mezelf. Ik was vooral nog bezig met overleven.” Voor haar betekende het team een keerpunt. “Ik kwam erachter dat ik heel goed ben in het begeleiden van jongeren. Zo heb ik mijn eigen kracht gevonden.” Inmiddels volgt Lo een mbo-opleiding sociaal werk.

Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk op www.teamED16.nl. Of neem contact op met een van de coördinatoren: , of . Je bent heel welkom!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.