BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Hosanna ontvangt donatie uit Rabofonds Noord Veluwe

  • 805 weergaven


Op woensdagavond 22 augustus werd het Vaassense koor Hosanna op hun eerste repetitieavond verrast door René Steunenberg van de Rabobank. Hij overhandigde namens het Rabofonds Noord Veluwe aan de voorzitter en penningmeester van het koor een cheque van 1000 euro.

Met het Rabofonds Noord Veluwe beoogt de Rabobank de lokale omgeving te versterken door projecten die de economische, sociale, culturele en duurzame omgeving in de regio bevorderen te ondersteunen.

De donatie aan Hosanna is bestemd voor het concert ter gelegenheid van het 95-jarig jubileum van het koor. De voorbereidingen voor dit concert, dat op vrijdagavond 5 oktober in de Dorpskerk wordt gehouden, zijn in volle gang. De dag na het concert is het koor ’s morgens tijdens op openstelling in de Dorpskerk aanwezig om de felicitaties van het jubileum in ontvangst te nemen en de ervaringen van het concert te delen.

Na de overhandiging van de cheque en de presentatie van de plannen verrasten een aantal muzikanten van brassband Apeldoorn de aanwezigen door een kort concert te geven. Onder het genot van een drankje en de muziek konden de leden van het koor de plannen tot zich in laten werken en al even van de voorpret genieten.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.