Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

In gesprek met de Burgemeester
 Burgemeester Hans van der Hoeve gaat de buurten van de gemeente Epe in om te praten met inwoners. Hij wil van de inwoners zelf horen hoe de gemeente haar inwoners betrekt bij het werk van de gemeente: “We hebben aandacht voor wat er bij de inwoners leeft en we betrekken ze bij onze ideeën en keuzes. Ik ben trots op de weg die we ingeslagen zijn en op de resultaten die we samen met inwoners, ondernemers, scholen, vrijwilligers en alle organisaties en verenigingen in onze gemeente de afgelopen jaren hebben bereikt. Maar we vinden dat het hier en daar nog beter kan. Daarom wil ik vooral van inwoners zelf hun mening horen.“
 De zeven gebiedsregisseurs die in de gemeente werken, hebben diverse inwoners persoonlijk uitgenodigd om in hun buurthuis met de burgemeester van gedachte te wisselen. Van jong tot oud, vrouw en man, met een gezin of alleenstaand. Er zijn in totaal acht bijeenkomsten gepland in Vaassen, Epe, Emst en Oene. De eerste avond is vanavond. De laatste bijeenkomst op maandagavond 8 juli, is in het gemeentehuis van Epe. Naast inwoners zijn dan ook vertegenwoordigers van bijvoorbeeld verenigingen, belangenorganisaties of ondernemers van harte welkom.

Op maandagavond 24 juni om 19.00 uur vind één van deze gesprekken plaats in Epe West. U bent van harte welkom. Wilt u hier bij aanwezig zijn kunt u mij dat laten hier onder het bericht of stuur een persoonlijk bericht. Ook kunt u contact op nemen via email:

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.