BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

NAH Kaffee op 20 april om 14.00 uur

  • 97 weergaven

Iedere 3e zaterdagmiddag van de maand vindt het NAH Kaffee plaats. Met regelmatig een gast die u misschien nuttige informatie kan verstrekken. Een vaste groep bezoekers komen maandelijks. Komt u ook een keer de sfeer proeven?

Als je NAH patiënt wordt, dan betekent dat nogal wat. Niet alleen fysiek maar ook in emotioneel en in mentaal opzicht ben je ineens een ander mens. Dat is wennen, voor de NAH patiënt, voor de partner/mantelzorger en voor de omgeving. Hoe kunt u daar beter mee omgaan? 

Het NAH Kaffee is een uitgaansgelegenheid waar mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) elkaar kunnen ontmoeten. En dat betekent geen harde muziek, geen drukte, geen rumoer maar wel gezelligheid aan de stamtafel, een prikkelarme zithoek of een spelletjestafel.  Het NAH Kaffee is bedoeld voor volwassenen (en eventueel hun partner) die hebben moeten leren leven met NAH. Niet aangeboren hersenletsel kan het gevolg zijn van o.a. Een CVA, hersenkneuzing, hersentumor, hersenvliesontsteking, een ongeval, chemische stoffen, Multiple Sclerose (MS), Parkinson en andere aandoeningen waardoor er hersenletsel na de geboorte is ontstaan.

Op Zaterdagmiddag 20 april bent u weer van harte welkom, inloop vanaf 14.00 u – 16.00 u in Buurthuis de Vegtelarij, Europalaan 48 te Epe. Consumpties zijn tegen kostprijs verkrijgbaar.

Het NAH Kaffee is een samenwerkingsinitiatief van ervaringsdeskundigen, InteraktContour, AnQer, MEE Veluwe en Koppel-Swoe. 

Meer informatie:  Vera Griep t. 06-40882538

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.