Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

nieuwsbrief januariNieuwsbrief januari 2019

Centrumplan Vaassen

Het vernieuwde centrum van Vaassen wordt een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en te verblijven. Door het gekozen ontwerp worden de locaties van molen, kerk en kasteel nog meer beeldbepalend en krijgt de Dorpsstraat zijn historische allure terug. Met deze nieuwsbrief houden de gemeente Epe en Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden.

Wij wensen iedereen een voorspoedig en gezond 2019!

Wat is de stand van zaken?

Maandag 7 januari zijn we begonnen met het opbreken van het plein voor de Wieken. Verder zijn we de laatste restpuntjes van fase 1 aan het afronden.

Planning

Maandag 14 januari starten we met fase 2A. We leggen in het laatste stuk van de Jan Mulderstraat tot de Dorpsstraat  het nieuwe riool aan. De Jan Mulderstraat is gedurende deze werkzaamheden geen doorgaande weg, maar een doodlopende straat. In verband met de onzekere weersvoorspelling (vorst) breken we de Dorpsstraat in kleinere gedeelten op, zodat we snel kunnen schakelen en de weg niet onnodig lang open ligt.

 

Met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u terecht bij Wim de Lang, de omgevingsmanager van Dusseldorp. Hij is bereikbaar via e-mail of telefonisch via 06 - 22 75 27 95. Ook kunt u tijdens het wekelijkse inloopuur bij hem terecht. Dat is iedere maandag tussen 16.00 en 17.00 uur in het informatiekantoor. Het informatiekantoor voor het Centrumplan Vaassen is gevestigd in de Jan Mulderstraat 14B (naast De Rooij Hair & Beauty).

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de plannen? Informatie over de werkzaamheden kunt u lezen op www.epe.nl , www.buurtmaken.nl of in de lokale bladen zoals ‘Veluws Nieuws’ en ‘Vaassens Weekblad’. Ook  kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief via e-mail .