Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Realisatie Molukse seniorenappartementen met zorg gepland in 2020Maandagavond heeft St. Rumah Beta een informatie avond gehouden over de stand van zaken m.b.t. de bouw van een appartement met zorg voor Molukse senioren. Ongeveer 25 belangstellenden kwamen er op af en die  konden zich tegen betaling van 25 euro inschrijven als toekomstige bewoner van het complex. 

Het complex zal bestaan uit 39 appartementen en zal hopelijk in of om de nabijheid van de wijk Berkenoord2 - met veel Molukse burgers - worden gebouwd. Men heeft een aantal optionele plekken de revue laten passeren.

Hans van Norel (nieuw bestuurslid) van Van Norel Bouwgroep vertelde hoe het traject idealiter zou moeten lopen: van inschrijving tot realisatie. Een belangrijke stap is het vinden van gedesinteresseerde geldschieters (beleggers) die op grond van een opgestelde businesscase willen investeren.

Het bestuur van St. Rumah Beta heeft nog een lange weg met allerlei hobbels te gaan voordat de plannen gerealiseerd kunnen worden.

Deel dit bericht!

Reacties

Emmy de Veen
2 december 2018

Wat een mooi initiatief. Jullie hebben vast al contact gezocht met Raffy, de zorgorganisatie in Breda. Zij zullen best wel tips hebben. raffy.nl

Anneke Filmer
3 december 2018

even voor het juiste internet adres raffyzorg.nl/