Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Vaassense regisseur brengt nieuwe film uitDaan van 't Einde heeft onlangs een nieuwe science fiction film uitgebracht onder de titel 'Welcome to Earth'. Als regisseur werkte hij gedurende twee jaar met veel vrijwilligers en professionals aan deze korte film. Met zijn Open Filmteam had hij ook nadrukkelijk de doelstelling om er zoveel mogelijk vrijwilligers bij te betrekken. Ook uit de gemeente Epe waren er een aantal vrijwilligers betrokken. Zo vervulde Jeffrey Kooijer uit Epe een aantal rollen, waaronder het bouwen van het decor en het assisteren bij het vele werk dat moest gebeuren om dit project tot een succes te maken.

De film speelt zich af in 2618, wanneer mensen zijn uitgestorven. Vier aliens reizen naar aarde om het museum van de mensheid te bezoeken. De Edese speelt geen alien maar een van de mensen die de aarde honderden jaren eerder probeert te redden. De verhaallijn sprak Engelgeer aan: ,,Het is fictie, maar ergens is het ook een reĆ«le mogelijkheid in de toekomst. We zijn met zijn allen bezig de aarde te verpesten en op een gegeven moment is de kans groot dat die onbewoonbaar wordt. Wat doe je dan als mensheid? Daar gaat deze film over. Een aantal dappere ambassadeurs gaan de ruimte in, op zoek naar hulp. Ja, dat vind ik een spannend plot." 

Wanneer je zin hebt om wellicht aan een toekomstige film mee te werken kun je je opgeven op de site van het Open Filmteam. Daar vind je overigens ook de films die voortkwamen uit een aantal eerdere projecten.

De film kun je hieronder bekijken:Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.