Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Wat lijken we allemaal op elkaar op BuurtMakenWanneer je op BuurtMaken rond kijkt, dan hebben veel mensen een poppetje rechtsboven in het scherm staan. Dat komt doordat ze nog geen pasfoto in hun profiel hebben geplaatst. Dat is jammer, want het is gewoon een stuk leuker om hun echte gezicht te zien.

Het is een kleine moeite om dat te veranderen door de volgende stappen uit te vieren:

  1. Klik op het poppetje rechtsboven in beeld;
  2. In het menu dat daaronder verschijnt klik je op 'Mijn profiel';
  3. Dan opent zich een scherm met gegevens. Daarin kun je, naast de afbeelding van het poppetje, op de button 'Bewerk profiel' klikken.
  4. Wanneer het goed is, zie je onder 'Profielinstellingen' het woord 'Algemeen' in blauwe letters. Wanneer dat niet zo is, klik dan op 'Algemeen', dan wordt dat woord alsnog blauw.
  5. Als laatste stap zie je in het rechterdeel je eerder ingevulde gegevens staan. Iets naar onderen zie je 'Foto uploaden' staan. Wanneer je daarop klikt kun je een foto kiezen en op 'Openen' klikken. Je ziet dat rechtsboven nu je foto wordt weergegeven.

Leuk om je te zien op BuurtMaken!

Deel dit bericht!

Reacties

Jan Wouter van der Straaten
18 mei 2019

helemaal eens ! als je er ---- ondanks de tips ----- toch niet uitkomt ?
Neem gewoon contact op met één van de vrijwillifers ! We helpen je graag !

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.