Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

WEET JIJ HOE HET GAAT MET JE OUDERE BUREN OF BUURTGENOTEN?De overheid spoort ouderen aan om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er wordt een beroep gedaan op hun zelfredzaamheid, maar niet alle ouderen zijn altijd in staat om voor zichzelf te zorgen. Oudere mensen vragen niet snel om hulp. Ze zijn gewend om alles zelf te doen en als ze lichamelijk of geestelijk achteruit gaan of eenzaam worden, zullen ze niet snel aan de bel trekken.

Weet jij eigenlijk hoe het gaat met de ouderen die om jou heen wonen? Lees hier meer

Deel dit bericht!

Reacties

Jan Wouter van der Straaten
6 maart 2019

Dank Anneke. Goed om te lezen ! Binnen Bestuur Hezebrink / Emst heb ik o.a. de ´portefeuille´ ouderen en DorpsSteunPunt - Vanuit de Hezebrink willen we als bestuur alle initiatieven in deze MAXIMAAL ondersteunen ! ! ! ! Neem soweiso contact met mij op als je wat wilt. Hopelijk kan ik je (een beetje) helpen. Samen voor een fijne woonomgeving ! ! ! ! ! Van peuter (hebben óók een plekje voor in de Hezenbrink) tot de zéér sterke. De Hezebrink van 01 tot 101 !!!!!!

Anneke Filmer
6 maart 2019

Hey Jan Wouter, dit bericht heb ik gedeeld op BuurtMaken omdat ik al heel erg betrokken ben bij de ouderenzorg en dit bericht verwoord eigenlijk die zorgen die we voor onze samenleving hebben toch? Gisteren ben ik bij Buitenplaats de Poel buurtmaken.nl/groep/buitenplaats-de-poel geweest en daar heb ik een mooi stukje zorg gezien waar je geen diploma's voor nodig hebt of heel Nederland voor hoeft af te reizen.