Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

2018 2017 2015
Pagina's (3): 1 2 3 Volgende
Titel Omschrijving
Het kerkkoor uit het Russische Gussew was in Vaassen op bezoek en zong een aantal liederen in de Dorpskerk
Korte introductie over Vrijgeven
In de dialoog spraken we over "Elkaar zien" dit filmpje hebben we gebruikt voor de kindertafels om het thema visueel te maken voor de kinderen.
"Veel mensen voelen chaos en onbehagen, volgens mij heeft dat te maken met de overgang naar een nieuw tijdperk." Aan het woord is Jan Rotmans. Zijn mantra: we leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Benieuwd naar de transities van Rotmans? Jan Rotmans is hoogleraar transitiekunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en internationale autoriteit op het gebied van transities en duurzaamheid. Oprichter van ICIS, DRIFT, Nederland Kantelt en Urgenda. Is weten­schappelijk nieuwsgierig en maatschappelijk ge­dre­ven, professor en progressor, friskijker en dwarsdenker, koploper en kan­te­laar.
Gezien op RTL7, de aanpak van http://mijnbuurtje.nl in samenwerking met (Puur) Papendrecht
Een aantal filmfragmenten van de sprinkhaan zijn nu achter elkaar hezet en het maakt zo een korte film.
Een sprinkhaan legt haar eieren met een legboor in de grond. In het bijgevoegde filmpje kun je dat proces in werking zien.
Een sprinkhaan legt haar eieren met een legboor in de grond. In het bijgevoegde filmpje kun je dat proces in werking zien.
Tijdens de eerste repetitie van Hosanna werd het koor op 22 augustus 2018 verrast met een mini-concert van vijf muzikanten van Brassband Apeldoorn. Twee van hen zullen meedoen aan het jubileumconcert van Hosanna op 5 oktober 2018.
Pagina's (3): 1 2 3 Volgende