Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

2018 2017 2015
Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
https://buurtmaken.nl/nieuws/burgemeester-deelt-lintjes-uit-aan-leerlingen-bij-cleantech-tomorrow.html
Een filmpje over hoe Pasen gevierd werd in de verschillende kerken in Vaassen.
Vaassen heeft een eigen zandtovenaar met een mooi verhaal.
Christelijk gemengd koor Hosanna zingt in de Dorpskerk het lied 'De Rivier' op 14 maart 2018 (biddag) in de Dorpskerk van Vaassen.
Op de Wijerd aan de Laan van Fasna kon in de vakantieweek van 26 februari - 3 maart 2018 fijn geschaatst worden. Velen maakten van de gelegenheid gebruik.
Hier vertel ik waarom mensen graag bij me komen voor een gesprek of training. Ik ben dans docent en werk in heel Nederland. In epe geef ik coaching en tafel ontmoetingen
Tijdens de start van de actie Kerkbalans luidden op 20 januari 2018 de klokken van de Vaassense Dorpskerk. Tijdens het luiden zijn deze opnamen gemaakt.
De lancering van BuurtMaken.nl
Activiteitenplanning januari en februari 2018! Het team van Heel Epe Beweegt wenst alle inwoners van de Gemeente Epe een heel gelukkig, liefdevol en sportief 2018. Deze week worden de flyers weer verspreid. In dit flimpje kun je zien welke sportieve activiteiten er zijn voor jong en oud. Aanbod van onder andere: DSO EPE, Taekwondo School Martowirono, Cultuurplein Noord Veluwe, T.C. Vaassen Tennisvereniging Epe , Dansgroep MDC, Basketball All Stars Epe en Heel Epe Beweegt! Bekijk onze website, schrijf je in en doe mee! Lukt het nou niet om een account aan te maken op onze website www.heelepebeweegt.nl? Neem dan contact op met Rik van Voorst. (r.vanvoorst@koppelepe.nl) Team buurtsportcoaches: Vincent Rotman Tom Beekman Rik van Voorst
Pagina's (1): 1