Over AM

Buurt pluspunten
Het is een gezellige rustige buurt waar je niet zoveel hoeft en iedereen je kent. Dicht bij de winkels, bushalte en lekker centraal
Vrije tijd
Ik ben beeldend kunstenaar en werk voornamelijk met schapenwol. Ik kook voor de dak en thuislozen in Apeldoorn. Hou van fietsen en het buiten zijn, op de Veluwe. Ben veel te vinden in tweedehandswinkels,tuinen en evenementen wat met natuur en oude ambachten te maken heeft. Foto's en film en sociale media maken dat ik aardig veel delen kan van wat ik doe.
Meer informatie
Ik doe best veel, Ik geloof in samen delen, elkaar verbinden en inspireren en ik deel graag mijn enthousiasme. Dit doe ik niet alleen online maar de meest van de tijd offline. Elke laatste woensdag van de maand gaan we koken en eten samen met 20 mensen uit de buurt, Ik doe wat ik doe om mijn netwerk te vergroten en te onderhouden. Ik hou de dingen graag dicht bij mezelf en wordt er blij van als ik anderen kan helpen, simpel alleen gedag kan zeggen, een praatje op het (digitale)dorpsplein kan maken of samen een kop thee drinken om even uit de sleur van elke dag te stappen en een luisterend oor te zijn voor wie dat nodig heeft.

Betrokken bij

Berichten van AM