Over Jan Wouter

Buurt pluspunten
Leukste van wonen in het buitengebied is toch de rust en ruimte. Heerlijk in je pyjama de krant uit de brievenbus halen. 's Avonds de zonsondergang, en ----in de winter--- de zonsopgang.
Vrije tijd
Rommelen in de tuin - als er aan het einde van de dag maar meer rommel is dan aan het begin. Kan ook een (vega)BBQ zijn of een boek lezen. Vegetarische BBQ recepten zijn de afgelopen jaren talrijk voor handen. Snuffel heel voorzicht aan mediteren e.d.. Heb daarin nog niet echt mijn draai gevonden,
Meer informatie
Woon nu al weer meer dan 50 jaar in Emst. In Epe naar school geweest. Voor beroepsopleiding en later werk, veel buiten Emst. Tot 2013 voor mijn werk buiten Emst tussen 06.00 en 20.00 uur. Vanaf 2013 meer tijd voor de buurt. . Sámen dingen doen, vind ik leuk. Eten, wandelen, politiek.(Sociaal Democratie). Maar óók samen actie voeren voor Amnesty International Belangrijk ! Diegene waar Amnesty actie voor voert kunnen zelf weinig doen. Doe ik het maar. . Actief bij ANBO. Merk dat ik langzamerhand grote kennis heb en groot netwerk over senioren-zaken. . Video filmpjes Oók een hobby. Niet alleen van eigen vakantie, óók van activiteiten in de gemeente. Mail me als je denkt dat er iets gaat gebeuren dat met een kort filmpje ( max 3-5 minuten) wat beter uit de verf komt. ( ) . Ik zou eigenlijk meer moeten sporten. Mááááár ... je moet óók altijd nog een droom hebben !

Betrokken bij

Berichten van Jan Wouter