Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Jan Wouter van der Straaten

Zolang ik geen betaald werk vind, doe ik --graag-- vrijwilligerswerk. Samen is leuker!

Groepen & bedrijven

Gekozen filters
  Rol
  Welkom bij de buurtverbinders van de Gemeente Epe.
  Lokale items. Kort in beeld gebracht. Vriendelijke YouTube filmpjes. OENE VAASSEN EMST EPE en BUITENGEBIED is onze regio Actieve VIDEO vrijwilligers kunnen uw (niet commerciële) activiteit in beeld brengen. Er zijn óók vrijwilligers actief in de gemeente Epe. Er zijn filmpjes gemaakt in Epe, in Oene, in Vaassen en in Emst. Zie ook: Buurtfilmpjes ( Buurtfilmpjes vinden ? Ga in de oranjebalk naar MEER. )
  In het pand aan de Europalaan 48 heeft de gemeente, op verzoek van bewoners, aan de bewoners van de Vegtelarij een ruimte beschikbaar gesteld om als ontmoetingsplek te dienen: Buurthuis Vegtelarij.
  Kiezen, kiezen, kiezen. Niet altijd makkelijk om anno 2018 senior te zijn. ANBO heeft mij opgeleid om 50-plussers te ondersteunen. Financiën. WMO. Wonen. Ik kom graag een keer bij u langs om de boel door te nemen. Tips, ideeën. Twee weten meer dan één. Genoeg mensen hebben 'geld laten liggen' Wie weet, misschien is dat bij u ook wel het geval ! LET OP ! regelmatig attendeer ik hier op nuttige zaken als u zich als belangstellende aanmeldt, ontvangt u bericht als er iets belangrijks voor u bij zit. mail
  • 1
  • 2
  1 van 2
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.