Over Jan Wouter

Buurt pluspunten

Leukste van wonen in het buitengebied is toch de rust en ruimte. Heerlijk in je pyjama de krant uit de brievenbus halen. 's Avonds de zonsondergang, en ----in de winter--- de zonsopgang.

Werk

mediator / (buurt)bemiddelaar / dagvoorzitter . Mooiste is als je door een 'goed gesprek' de spanning kunt breken en dat je samen aan een mooie toekomst bouwt

Vrije tijd

rommelen in de tuin - als er aan het einde van de dag maar meer rommel is dan aan het begin. maar kan ook een BBQ zijn of een boek lezen. Zoek nog naarstig naar goede vegetarische BBQ recepten.

Meer informatie

Vanaf 1970 woon ik in Emst. Tot 2011 voor mijn werk buiten Emst tussen 06.00 en 20.00 uur. Nu alle tijd voor de buurt. . Sámen dingen doen, vind ik leuk. Eten, wandelen, politiek. Maar óók samen actie voeren voor Amnesty International Belangrijk ! Diegene waar Amnesty actie voor voert kunnen zelf weinig doen. Doe ik het maar. Samen met een groep hele leuke andere vrijwilligers. . Vanaf mijn 50e actief bij ANBO. Merk dat ik langzamerhand grote kennis heb en groot netwerk over senioren-zaken. . Video filmpjes maken is óók een hobby. Niet alleen van eigen vakantie en mijn hond ( Hannah - the lady with red), maar óók van activiteiten in de buurt. . Ik zou eigenlijk meer moeten sporten. Mááááár ... je moet óók altijd nog een droom hebben !