Over Jan Wouter

Buurt pluspunten

Leukste van wonen in het buitengebied is toch de rust en ruimte. Heerlijk in je pyjama de krant uit de brievenbus halen. 's Avonds de zonsondergang, en ----in de winter--- de zonsopgang.

Vrije tijd

Rommelen in de tuin - als er aan het einde van de dag maar meer rommel is dan aan het begin. Kan ook een (vega)BBQ zijn of een boek lezen. Vegetarische BBQ recepten zijn de afgelopen jaren talrijk voor handen. Snuffel heel voorzicht aan mediteren e.d.. Heb daarin nog niet echt mijn draai gevonden,

Meer informatie

Woon nu al weer meer dan 50 jaar in Emst. In Epe naar school geweest. Voor beroepsopleiding en later werk, veel buiten Emst. Tot 2013 voor mijn werk buiten Emst tussen 06.00 en 20.00 uur. Vanaf 2013 meer tijd voor de buurt. . Sámen dingen doen, vind ik leuk. Eten, wandelen, politiek.(Sociaal Democratie). Maar óók samen actie voeren voor Amnesty International Belangrijk ! Diegene waar Amnesty actie voor voert kunnen zelf weinig doen. Doe ik het maar. . Actief bij ANBO. Merk dat ik langzamerhand grote kennis heb en groot netwerk over senioren-zaken. . Video filmpjes Oók een hobby. Niet alleen van eigen vakantie, óók van activiteiten in de gemeente. Mail me als je denkt dat er iets gaat gebeuren dat met een kort filmpje ( max 3-5 minuten) wat beter uit de verf komt. ( ) . Ik zou eigenlijk meer moeten sporten. Mááááár ... je moet óók altijd nog een droom hebben !

Werk

mediator / (buurt)bemiddelaar / dagvoorzitter . Mooiste is als je door een 'goed gesprek' de spanning kunt breken. Dat je samen aan een mooie toekomst bouwt. Mijn Expertise ligt m.n. in de 'Sociale Agenda' . Adviseer in deze PvdA raadslid in Epe. Voorzitter van een Clientenraad in Apeldoorn. een groene en inclusieve samenleving lijkt mij belangrijk voor iedereen Of je nou 0,10 of 10,0x modaal verdient, laten we werken aan een groene en inclusieve samenleving- ! m.i. geen 'linkse hobby' m.i. óók het beste voor onze 10x modaal verdieners !