Menu
Terug

Activiteit:

Bloemfontein gaat wandelen

Geplaatst door: Linda Seinstra (Wijksteunpunt Bloemfontein)
Begint op: donderdag, 17 mei 2018 om 09:30
Eindigt op: donderdag, 17 mei 2018 om 12:00
Locatie: De Wetstraat 12, Vaassen, Nederland

Houdt u erg van wandelen? U kunt op donderdag 17 mei wandelen met Cora en Wim Derksen. Zij nemen u , namens de wijksteunpunten Bloemfontein, mee op een wandeling en deze start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Elspeterweg in Vaassen.

 

Cora en Wim Derksen nemen zelf deel aan een wandelgroep en kennen daardoor het kroondomein inmiddels op hun duimpje. Zij nemen de groep wandelaars mee op een prachtige tocht door het kroondomein. Na de wandeling kan men, voor eigen rekening, een kopje koffie of thee drinken bij bungalowpark De Bosrand aan de Elspeterweg in Vaassen. Op 17 mei dienen belangstellenden om 9.30 uur te verzamelen op de parkeerplaats aan het einde van de Elspeterweg in het Kroondomein. Deze parkeerplaats is te bereiken vanaf de kruising Elspeterweg/Elburgerweg over het wildrooster rijden tot voor de volgende kruising, rechts voor de kruising vindt men de parkeerplaats.

De wandeling duurt anderhalf uur.

 

Iedereen die van wandelen houdt wordt van harte uitgenodigd om aan deze wandeling mee te doen.

 

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terechtbij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra

Telefonischbereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118 of via Koppel-Swoe 0578-676767.Email l.seinstra@koppelswoe.nl 

Voor meerinformatie kijk op www.swo-epe.nl 

Bekijk alle activiteiten in de buurt »