Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu
Terug

Activiteit:

Computerspreekuur in Bloemfontein

Geplaatst door: Linda Seinstra (Wijksteunpunt Bloemfontein)
Begint op: vrijdag, 11 januari 2019 om 14:00
Eindigt op: vrijdag, 11 januari 2019 om 15:00
Locatie: De Wetstraat 12, Vaassen, Nederland
Herhaling: Wekelijks op vrijdag tot en met 28 juni 2019

Iedere vrijdagmiddag is er in Wijksteunpunt Bloemfontein, onderdeel van Koppel-Swoe, aan de Wetstraat 12 in Vaassen een inloopspreekuur voor mensen die vragen hebben over het gebruik van hun computer, laptop, tablet of zelfs mobiele telefoon. Drie vrijwilligers zijn van 14.00 tot 15.00 uur aanwezig in het wijksteunpunt om vragen te beantwoorden. 

Het komt regelmatig voor dat inwoners met vragen komen over het gebruik van hun computer, laptop maar ook hun mobiele telefoon. Er zijn een aantal deskundige vrijwilligers aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden en u eventueel ook kunnen ondersteunen in het gebruik van uw apparaat. 

In het wijksteunpunt is een computer aanwezig waarmee u kunt oefenen of waardoor mogelijk vragen beantwoord kunnen worden. U hoeft voor de uitleg niets te betalen, u betaalt alleen maar voor het kopje koffie dat u eventueel nuttigt.  

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra.  Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-676767 of op dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118. Via mail l.seinstra@koppelswoe.nl . 

Kijk ook op www.swo-epe.nl   


Bekijk alle activiteiten in de buurt »