Menu

Hulp aangeboden

Hieronder zie je een overzicht van alle hulp die je buurtgenoten zelf aanbieden.

Pagina's (1): 1
datum titel categorie aanbod
26-07-2018
Hulp
Een koeler huis begint bij jezelf. Je kunt er een aantal maatregelen voor nemen. Meer lees je op: https://buurtmaken.nl/bericht/hoe-houd-ik-het-thuis-koel-1
19-05-2018
Hulp
PC is traag of werkt niet? Bezoek het spreekuur
28-02-2018
Hulp
Ik ben een jonge vrouw van 31 jaar. Ik heb verschillende trainingen gevolgd met paarden. Door diverse lichamelijke klachten ben ik niet meer in staat om te werken. Na overleg met het UWV wil ik graag iets terug doen voor de maatschappij. En wel in de vorm van extra aandacht voor uw paard/paarden. Ik kan u bijvoorbeeld helpen met het poetsen van uw paard. Ook ben ik thuis in de freestyle begeleiding/grondwerk. Ook het ik ervaring met T-touch dit kan uw paard helpen met ontspannen. Dus denkt u , dit lijkt mij wel wat dan mag u contact met mij opnemen voor een kennismaking.
19-01-2018
Hulp
Wie wil wat hulp bij het fotograferen
19-01-2018
Eten
Welkom bij de tijdschriftenuitleen & levensmiddelen-ruil-kast!
29-10-2017
Overig
ik wil wel komen scrabbelen
03-10-2017
Hulp
Alle GELDZAKEN weer op orde Toeslagen, Incasso. Geldzaken kunnen best ingewikkeld zijn. Humanitas Thuis Administratie kan je er mogelijk bij helpen Als Coƶrdinator kom ik graag met jou in contact. Kijken wat Humanitas Thuis Administratie voor je kan doen ! Let op ! Soms levert zo'n eerste gesprek meer op dan je denkt. wakker liggen door geldzorgen HOEFT NIET ! ! ! PS heb je veel kennis van financiƫn? vindt je het leuk om mensen daarbij te helpen mogelijk zoeken we jou als vrijwilliger !
Pagina's (1): 1