Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (2): 1 2 Volgende
datum titel categorie vraag
11-12-2018
Spullen
Beste bewoners van de gemeente Epe, Op 12 en 13 februari vindt de verplaatste Hackathon plaats. Hier hebben wij opnieuw nog een aantal spullen voor nodig: - Zitzakken - Planten - Bloempotten - Kisten (om op te zitten) - Slingers - Beelden - Podium - Sfeerverlichting - Kussens (om op te zitten) - 70 ballonnen
12-11-2018
Overig
Maatschappelijk Begeleider Taakomschrijving Als maatschappelijk begeleider ondersteun je vluchtelingen met een verblijfsstatus die zelfstandig in een gemeente wonen. Je helpt met het papierwerk waar mensen mee te maken krijgen. Je werkt toe naar zelfredzaamheid door cliënten op een coachende manier te begeleiden. Het werk vindt grotendeels plaats vanuit het kantoor van VluchtelingenWerk in de gemeente. Je taken bestaan onder andere uit: • Wegwijs maken van cliënten in en rondom het huis en het leggen van contacten in de buurt • Aanvragen van uitkering, inrichtingskrediet, verzekeringen en toeslagen voor cliënten • Regelen van huis- en tandarts, onderwijs, energie, internet, openbaar vervoer voor cliënten • Afhandelen van post die cliënten ontvangen naar aanleiding van alle aanvragen • Uitleg geven over instanties, wetten en regelgeving in de Nederlandse samenleving • Ondersteunen van cliënten bij het regelen van sport en vrijetijdsbesteding • Eventueel helpen van cliënten om vrijwilligerswerk, stage, werkervaringsplek of betaald werk te vinden • Administreren van gegevens in het cliëntenregistratiesysteem Wat vragen wij? VluchtelingenWerk is op zoek naar vrijwilligers met hbo werk- en denkniveau, die zich voor een periode van ten minste één jaar minimaal twee dagdelen per week willen inzetten. Als vrijwilliger herken je jezelf in het volgende profiel: • Goede communicatieve vaardigheden • Respectvolle en geduldige houding ten opzichte van cliënten • Flexibiliteit in het omgaan met onverwachte en onbekende situaties • Verantwoordelijkheid nemen voor je taken, maar ook je eigen grenzen kunnen aangeven • Integer in het omgaan met (vertrouwelijke) informatie • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken • Basiskennis van een vreemde taal (bij voorkeur Engels) • Goed om kunnen gaan met een computer Wat bieden wij? • Werken in een gemotiveerd team vrijwilligers • Het opdoen van werkervaring in een maatschappelijke organisatie • Deskundige begeleiding door een beroepskracht • Reis- of onkostenvergoeding en verzekering tijdens werktijd • Deelname aan trainingen en cursussen Stuur voor vragen over deze vacature een mail naar vrijwilliger-oost@vluchtelingenwerk.nl.
10-10-2018
Hulp
Tieners in Emst van groep 7 en 8 willen graag gebruik maken van het jongerencentrum. Achter de schermen wordt hier al aan gewerkt om dit zo snel mogelijk te realiseren, maar hiervoor zoek ik vrijwilligers die samen met mij een tienermiddag willen begeleiden! Voor meer informatie: L.houtman@koppelswoe.nl
02-10-2018
Hulp
Wie heeft ervaring met het in de markt zetten van een boek? Ik heb een boek geschreven en dit is uitgegeven bij Berlin Books .
06-08-2018
Tuinieren
Heeft er iemand nog verse Kervel in de tuin
19-07-2018
Hulp
de TuinvlinderTelTiendaagse van De Vlinderstichting gaat door. We beginnen op vrijdag 27 juli. Tel jij mee? Hoe werkt de TuinvlinderTelTiendaagse? Wandel door je tuin en noteer alle vlinders die je ziet. Breng de verschillende soorten op naam met de zoekkaart Je kunt je waarnemingen vanaf vrijdag 27 juli invoeren op Vlindermee.nl. Of gebruik de gratis app Vlindermee (Google Play / App Store) Liever op papier tellen? Gebruik dan de tellijst Tel je later nog een keer? Geef dan een nieuwe telling door. Succes!
22-06-2018
Hulp
Wij zoeken voor ons bedrijf een vakantie- en zaterdaghulp.
05-06-2018
Overig
Ben jij diegene die de kinderen verder laat spelen bij Jolijt?!
14-05-2018
Tuinieren
ik zoek een vrijwilliger die mijn kleine voortuintje en klein achtertuintje 1 x per maand zou willen bijhouden
11-04-2018
Eten
Ik ben opzoek voor Samen Eten in Balai Pusat naar een grote gietijzeren pan.
09-04-2018
Overig
Hallo, heeft iemand een ladder van vier a vijf meter te leen voor een dag?
16-03-2018
Tuinieren
Wie wil ons, tegen een billijke vergoeding, helpen onze voortuin leeg te halen? Het betreft wat onkruid en het verwijderen van 2 kleine boompjes en (indien mogelijk) herplaatsen van wat struiken
14-03-2018
Hulp
Hulp bij het starten van mijn nieuwe hobby, acrylschilderen
10-03-2018
Hulp
Vrijwilliger PR. Wie heeft interesse en tijd om Museum Vaassen Historie op dat gebied te ondersteunen?
28-02-2018
Hulp
Ik ben op zoek naar iemand die kleine klusjes voor mij kan/wil doen. Denk aan iets ophangen, een lichtknopje fiksen, kleine reparaties, etc. Ik ben bereid daarvoor te betalen.
21-02-2018
Dieren
Wij zoeken lieve labradorfans als vast logeeradres voor Sara, onze bejaarde blonde labrador.
16-02-2018
Spullen
Voor de Ontmoetingsplek ben ik nog op zoek naar een stofzuiger. Heeft u er één thuis staan of wilt u een stofzuiger doneren, dan horen wij dit graag.
12-02-2018
Overig
Ik wil graag 's middags klaverjassen en ik zoek maatjes die dat ook willen.
06-02-2018
Hulp
Geldersch Landschap & Kasteelen zoekt nieuwe excursievrijwilliger, omgeving Epe
04-02-2018
Hulp
Ik wil graag een uurtje sporten in vaassen per week. Dan denk ik aan bv. pilates/ conditiegym.
26-01-2018
Overig
Garagebox om te huren gezocht
26-01-2018
Hulp
Vrijwilliger voor elke maandag gevraagd. Voor aankoppelen foodcar de ochtend en tegen de avond.
20-01-2018
Hulp
COLLECTANTEN gezocht voor HERSENSTICHTING COLLECTE 2018. Deze wordt gehouden in de week van 29 januari - 3 februari. Nog enkele wijken in Vaassen-west en Emst niet bezet. Tijdsbesteding: ca. 3 uur. Aanmelden: 0578-573363 (Eelke Hemrica). Voor het goede doel!
18-01-2018
Tuinieren
Bent u/ben jij een echt tuinmens die tijd over heeft en van het buitenleven houdt? Ik ben ook een echt tuinmens met een enorme tuin, die in de lente en zomer best af en toe wat hulp kan gebruiken. Schoffelen, onkruid wieden, snoeien, de rozen bijhouden. Iemand met wie het klikt, zou enig zijn. Bakkies koffie en lekkere koekjes altijd voorradig!
16-01-2018
Hulp
Voor een nieuw project zijn we opzoek naar een pr- talent! Vind jij het leuk om sociale media in te zetten, columns te schrijven of juist mensen te zoeken die willen schrijven. En wil je meedenken in alle stappen die nodig zijn om een vernieuwd project voor de Epense burgers op de kaart te zetten? Dan zijn we heel blij met jou!
Pagina's (2): 1 2 Volgende