BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  De Rank is een gebouw met een keur aan zalen, die variëren van 8 tot 150 personen. Overleg met de beheerder welke zalen voor u aantrekkelijk zijn.
  Daams' molen is een korenmolen in Vaassen (gemeente Epe) in de Nederlandse provincie Gelderland. De molen is in 1870 gebouwd en werd in 1934 onttakeld. Het veevoederbedrijf waarvoor de molen als opslagplaats werd gebruikt, staakte in 1964 zijn activiteiten waarna de toestand van de molen erg verslechterde. De Stichting Vaassens' Molen heeft in 1989 het startsein voor een restauratie gegeven, waarna de wieken in 1990 weer draaiden. De houten achtkant bleek niet meer bruikbaar en moest in zijn geheel worden vervangen. De roeden van de molen zijn 22,40 meter lang en zijn voorzien van het oud-Hollands hekwerk. De vang is een stalen bandvang. De inrichting bestaat uit een koppel 16der (140 cm doorsnede) maalstenen. De molen werd in het voorjaar van 2012 met 4,90 meter verhoogd om na de voltooiing van de dichtbijgelegen nieuwbouw weer van vrije windvang te zijn gegarandeerd. Bij dit project werden speciale technieken ingezet, onder meer voor de noodzakelijke tijdelijke verplaatsing van de molen. Op 22 mei werd het hoogste punt bereikt en op 7 september werd de verhoogde molen officieel heropend.
  Startlocatie: parkeerplaats Wapenvelder Zand, 8191 KD Wapenveld. Rijdend vanaf de rotonde Wapenveld over de Groteweg in de richting Heerde rechtsaf na ca. 750 m.
  Startpunt: parkeerplaats Geldersch Landschap aan de Boerweg ca. 100 m voorbij kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe.
  In woonzorgcentrum De Boskamp wordt dagbesteding aangeboden in De Schakel. De Schakel is ruim, huiselijk ingericht en is vijf dagen per week beschikbaar voor thuiswonende cliënten met een vorm van dementie.
  Een wijksteunpunt wil een bijdrage leveren aan de ontmoeting en participatie in de wijk. Er kunnen vormen van ondersteuning en opvang aangeboden worden aan hen die "kwetsbaar" zijn, m.n. wanneer een netwerk ontbreekt en professionele ondersteuning/zorg is afgenomen. Een wijksteunpunt is gericht op contact & ontmoeting, informatie & advies en dienstverlening. Een wijksteunpunt is een centrale ontmoetingsplek waar men terecht kan voor informatie en advies. Ook voor activiteiten die worden bedacht en uitgevoerd voor en door wijkbewoners zelf i.s.m. de beroepskrachten van Koppel-SWOE.
  Het van oorsprong middeleeuwse kasteel Cannenburch ligt in een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers. Het kasteel kan worden bezocht, in de omgeving kan worden gewandeld en gefietst. Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. We willen de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermen zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten.
  Startlocatie: parkeerplaats GLK op de kruising van de Koekenbergweg en de Officiersweg te Epe. Routebeschrijving: Komend vanaf de A50 Apeldoorn –Zwolle, neem afslag Epe. U passert een rotonde, stoplichten en nogmaals een rotonde. Rijdt daarbij steeds rechtdoor (N309). Ca 1,5 km na deze 2e rotonde: 1e weg rechts nemen = Koekenbergweg. Volg deze ca 1 km tot u aan een kruising komt waar u niet verder rechtdoor kunt aan. De parkeerplaats is links.
  1 van 4
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.