Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Binnen Viattence locatie De Klaarbeek in Epe zijn er 4 groepswoningen kleinschalig wonen. Ook wel bekend als verpleeghuiszorg, aan de Zwartelandstraat op de begane grond waar 32 cliënten wonen met een psychogeriatrische zorgvraag, veelal als gevolg van dementie. Hierbij heeft u uw eigen appartement en maakt u gebruik van de gezamenlijke huiskamer met open keuken waar de maaltijd voor de bewoners van de woongroep samen wordt klaargemaakt en genoten. Hier is de zorg 24 uur per dag beschikbaar. Voor echtparen of partners met een zware zorgvraag zijn er mogelijkheden om samen in een appartement te wonen.
  Voor vragen over o.a. huur of activiteiten kunt u bellen op ma. di. woe. en vrij. van 10.00 t/m 12.00
  'Buitenplaats de Poel' is een kleinschalige zorginitiatief dat ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren en (jong)volwassenen en ouderen met een ondersteuningsvraag gericht op het actief kunnen participeren in het dagelijks leven. Dat wil zeggen: wonen, werken, school en ontspanning. Bij ons staat ‘Lekker Leven’ centraal. Wij bieden onze diensten aan in een inspirerende omgeving die rust en ruimte uitstraalt nabij ‘Het Kroondomein’.
  Wij bieden een werkplek aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen we door leuke en zinvolle activiteiten aan te bieden met een creatief, enthousiast en vast team. Mensen die willen aansluiten bij activiteiten van ons open aanbod zijn van harte welkom. Kijk hiervoor op de agenda van Buurtmaken.
  Daams' molen is een korenmolen in Vaassen (gemeente Epe) in de Nederlandse provincie Gelderland. De molen is in 1870 gebouwd en werd in 1934 onttakeld. Het veevoederbedrijf waarvoor de molen als opslagplaats werd gebruikt, staakte in 1964 zijn activiteiten waarna de toestand van de molen erg verslechterde. De Stichting Vaassens' Molen heeft in 1989 het startsein voor een restauratie gegeven, waarna de wieken in 1990 weer draaiden. De houten achtkant bleek niet meer bruikbaar en moest in zijn geheel worden vervangen. De roeden van de molen zijn 22,40 meter lang en zijn voorzien van het oud-Hollands hekwerk. De vang is een stalen bandvang. De inrichting bestaat uit een koppel 16der (140 cm doorsnede) maalstenen. De molen werd in het voorjaar van 2012 met 4,90 meter verhoogd om na de voltooiing van de dichtbijgelegen nieuwbouw weer van vrije windvang te zijn gegarandeerd. Bij dit project werden speciale technieken ingezet, onder meer voor de noodzakelijke tijdelijke verplaatsing van de molen. Op 22 mei werd het hoogste punt bereikt en op 7 september werd de verhoogde molen officieel heropend.
  Startlocatie: de parkeerplaats Erf van Daendels aan de Nieuwe Zuidweg nabij Epe en Heerde. Routebeschrijving: vanaf de A50 Apeldoorn-Zwolle afslag 29 Heerde Wapenveld Wezep. Rechtsaf richting Wezep, over de A50, daarna linksaf afslag De Dellen = Nieuwe Zuidweg op. Na circa 3 km is links de parkeerplaats.
  Dagbesteding De Flank in Viattence locatie De Speulbrink biedt u als zelfstandig wonende oudere de mogelijkheid om op een plezierige wijze één of meerdere dagen samen met anderen in huiselijke sfeer door te brengen. De deskundige Viattence medewerkers organiseren, vaak samen met vrijwilligers, allerlei activiteiten. De dagbesteding is een aanvulling op thuiszorg en hulp die uw familieleden of mantelzorgers bieden.
  1 van 4