Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Het van oorsprong middeleeuwse kasteel Cannenburch ligt in een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers. Het kasteel kan worden bezocht, in de omgeving kan worden gewandeld en gefietst. Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. We willen de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermen zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten.

Groepen en organisaties

Voor een bijzondere beleving hoef je niet ver te zoeken. In Gelderland wachten je imposante kastelen, landgoederen en natuurgebieden om je mee te voeren naar vroegere tijden of gewoon om van te genieten. Want hier hebben bijzondere mensen en families, geleefd, gewerkt, hebben oorlogen gewoed, zijn legendes, helden en unieke landschappen ontstaan. Dit rijke bezit wordt op een professionele en inspirerende manier behouden voor de toekomst door Geldersch Landschap & Kasteelen.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.