Menu

Uitgelicht:

Realisatie Molukse seniorenappartementen met zorg gepland in 2020

Martin Pelamonia
27 november 2018 , 251x gelezen

Maandagavond heeft St. Rumah Beta een informatie avond gehouden over de stand van zaken m.b.t. de bouw van een appartement met zorg voor Molukse senioren. Ongeveer 25 belangstellenden kwamen er op af en die  konden zich tegen betaling van 25 euro inschrijven als toekomstige bewoner van het complex. 

Het complex zal bestaan uit 39 appartementen en zal hopelijk in of om de nabijheid van de wijk Berkenoord2 - met veel Molukse burgers - worden gebouwd. Men heeft een aantal optionele plekken de revue laten passeren.

Hans van Norel (nieuw bestuurslid) van Van Norel Bouwgroep vertelde hoe het traject idealiter zou moeten lopen: van inschrijving tot realisatie. Een belangrijke stap is het vinden van gedesinteresseerde geldschieters (beleggers) die op grond van een opgestelde businesscase willen investeren.

Het bestuur van St. Rumah Beta heeft nog een lange weg met allerlei hobbels te gaan voordat de plannen gerealiseerd kunnen worden.

Reacties

Anneke 3 december 2018
even voor het juiste internet adres https://www.raffyzorg.nl/
Emmy 2 december 2018
Wat een mooi initiatief. Jullie hebben vast al contact gezocht met Raffy, de zorgorganisatie in Breda. Zij zullen best wel tips hebben. www.raffy.nl
Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป