BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Hoe doe je mee?


BuurtMaken.nl heeft als online dorpsplein heel veel mogelijkheden. Het is een interactieve website, waarmee je elkaar in no-time op een leuke en ongedwongen manier kunt leren kennen. Samen maken we zo een leukere buurt!

Doe mee en maak een account!
Op BuurtMaken.nl kun je veel zien zonder je aan te melden. Maar als je echt wil meedoen, maak je gratis een eigen account aan! Je kunt dan persoonlijk berichten maken en reageren. Een account maken gaat heel makkelijk via de blauwe knop rechtsboven: ‘Schrijf je in’. Niet langer wachten dus!


De mogelijkheden van BuurtMaken.nl
Op de voorpagina of op de buurtradar (kaart) zie je in één oogopslag de laatste ontwikkelingen uit jouw buurt. Je ziet wat er te doen is of als iemand hulp vraagt. Je kunt zelf eenvoudig prikbordadvertenties, agenda-items, vraag & aanbod, buurtfoto’s, buurtfilmpjes en buurtverbeteringen plaatsen. Deel je dromen voor jou buurt en laat van je horen! Meedoen kan ook door te reageren op berichten van anderen of een eigen groep aan te maken rondom een thema. Iedereen kan zich ook aanmelden voor een buurtmail: dagelijks of wekelijks een update in je mailbox van alles wat op het digitale dorpsplein is gebeurt.

Ook voor organisaties en bedrijven!
Wijk- en dorpsraden, maatschappelijke organisaties of bedrijven die iets willen betekenen voor de buurt, kunnen BuurtMaken.nl gebruiken als podium om makkelijk zichtbaar te zijn en informatie te delen. Commerciële activiteiten door bedrijven zijn en worden niet toegestaan. Organisaties en instellingen kunnen een abonnement afsluiten waarmee ze extra mogelijkheden krijgen. Meer informatie kun je vragen via het contact-formulier.


Nog vragen? 
Voor meer vragen over de functies en het aanmelden, verwijzen we naar de pagina Veelgestelde Vragen. Ook kun je via een digitaal formulier contact opnemen als je iets nog niet helemaal begrijpt.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.