BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Sociale Kaart


De Sociale Kaart op BuurtMaken hoe werkt het en wat is de bedoeling.

Naast dat BuurtMaken een website is voor en door bewoners heeft de gemeente Epe gezocht naar een plek voor de sociale kaart. Het dichtste bij de bewoners van de gemeente Epe is Buurtmaken Daar komen netwerken en contacten samen.

Een sociale kaart is een overzicht van contact gegevens van instellingen op het gebied van welzijn, gezondheidszorg, en maatschappelijke dienstverlening. Op Buurtmaken is het ook mogelijk voor alle mensen die een profiel hebben, online contact met elkaar op te nemen. Inmiddels is de Sociale kaart geüpload naar BuurtMaken en zijn de nodige correctie uitgevoerd. Wat kunnen we nu nog meer met de sociale kaart?

Hoe meer actie U of jij onderneemt hoe meer u gezien wordt.
In eerste plaats als jou of uw organisatie er niet op staat en dat zou je wel graag willen neem dan contact op met hij is een van de buurt regisseurs die het beheer van de Sociale kaart heeft.

Dan zijn er nog een aantal andere mogelijkheden met accounts van de sociale Kaart. Als er niets wordt gedaan ziet een sociale Kaart account er zo uit.

Hier is het account nog in beheer van Jan de graaf (de Beheerder) Maar een organisatie kan ook zelf het beheer gaan doen (als u zelf wil beheren dan moet u wel een persoonlijk profiel aangemaakt hebben) dan zou een account er zoals hieronder eruit kunnen komen te zien. Veel kunt u zelf bepalen, kijk maar eens naar het account wat ik als voorbeeld heb gemaakt. https://buurtmaken.nl/groep/samen-eten-in-balai-pusat

Nog een paar mogelijkheden op een rij.
 - Bewoners die een persoonlijk profiel hebben op BuurtMaken kunnen Lid worden van je pagina op  
   Buurtmaken en dus de acties (Agenda, Nieuwsberichten e.d.) volgen.
 - Je kunt eigen Foto’s in de Header Plaatsen, je kunt er zelfs meerdere tegelijk plaatsen.
 - De mogelijkheid om een Poll (enquête) te maken.
 - Meerder onderliggende(menu)pagina’s aanmaken, dit is dan vooral handig als jouw organisatie
   meerdere locaties kent.
 - Nieuwsberichten en berichtjes op de Agenda vanuit de organisatie plaatsen. Deze kunnen dan op
   verzoek worden uitgelicht en eventueel doorgelinkt naar de facebook en de Twitterpagina van
   BuurtMaken.

Kortom een webpagina binnen een in ontwikkeling zijnde BuurtMaken.nl (groot netwerk) in de gemeente Epe Waar alles wordt samengebracht en veel informatie te vinden is voor de Bewoners en organisatie in de gemeente Epe. Heeft u hulp nodig neem dan contact met een van ons op. https://buurtmaken.nl/over-buurtmakennl/wie-zijn-wij

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.