pagina's in de Gids of Sociale Kaart


De Sociale Kaart of een pagina beheren op BuurtMaken hoe werkt het en wat is de bedoeling.

Naast dat BuurtMaken een website is voor en door bewoners heeft de gemeente Epe samen met ons gezocht naar een plek voor de sociale kaart. Het dichtste bij de bewoners van de gemeente Epe is Buurtmaken. Daar komen netwerken en contacten samen. Inmiddels is de Sociale kaart geüpload naar BuurtMaken en zijn de nodige correctie uitgevoerd en moeten er ook nog veel correcties en aanvullingen worden gedaan en daar hebben we u bij nodig. Of je nu een pagina in de gids of een pagina in de Sociale kaart beheert het principe is het zelfde.

Er zijn een aantal andere mogelijkheden met een pagina in de gids of de Sociale kaart. Als er niets wordt gedaan ziet een pagina er zo uit. 

Onderstaand is een door ons aangemaakte pagina in de Sociale kaart.


Bovenstaande pagina is nog in beheer van Jan de graaf (de Beheerder van de Sociale kaart) Maar een organisatie of bedrijf kan ook zelf het beheer gaan doen (als u zelf wil beheren dan moet er wel een persoonlijk profiel aangemaakt worden) dan zou een pagina er, zoals hieronder, eruit kunnen komen te zien. Veel kunt u zelf bepalen, kijk maar eens naar het account wat ik als voorbeeld heb gemaakt. https://buurtmaken.nl/groep/samen-eten-in-balai-pusat

Nog een paar mogelijkheden op een rij.
- Bewoners die een persoonlijk profiel hebben op BuurtMaken kunnen Lid worden van je pagina op
Buurtmaken en dus de acties (Agenda, Nieuwsberichten e.d.) volgen.
- Je kunt eigen Foto’s in de Header plaatsen, je kunt er zelfs meerdere tegelijk plaatsen.
- De mogelijkheid om een Poll (enquête) te maken.
- een actieknop toevoegen
- Meerder onderliggende(menu)pagina’s aanmaken, dit is dan vooral handig als jouw organisatie
meerdere locaties kent.
- Nieuwsberichten en berichtjes op de Agenda vanuit de organisatie plaatsen. Deze kunnen dan op
verzoek worden uitgelicht en eventueel doorgelinkt naar de facebook en de Twitterpagina van
BuurtMaken maar dit kan u zelf ook doen, bij berichten kent BuurtMaken de optie van het doorlinken naar de andere sociale media.

Kortom een webpagina binnen een in ontwikkeling zijnde BuurtMaken.nl (groot lokaal netwerk) in de gemeente Epe waar alles wordt samengebracht en veel informatie te vinden is voor bewoners, bedrijven en organisatie in de gemeente Epe. Heeft u hulp nodig neem dan contact met een van ons op. https://buurtmaken.nl/over-buurtmakennl/wie-zijn-wij