Over Marieke

Wat vind je het leukste aan je buurt?

De gemeente Epe is levendig. Er wonen veel verschillende soorten mensen. Elk dorp in deze gemeente heeft zijn eigen charme. Er zijn veel initiatieven en voorzieningen. Gemeente Epe ligt prachtig op de Veluwe. Er is veel groen en natuurschoon.

Wat voor werk doe je?

Ik werk als consulent bij MEE Veluwe. Als consulent van MEE bied ik ondersteuning aan bewoners in Epe met een beperking. MEE-doen in de samenleving voor iedereen, is de visie waar vanuit ik mijn werk doe. Ik werk als gebieds-regisseur in de Gemeente Epe. Vanuit deze rol wil ik graag in contact komen met bewoners van Epe om te weten wat er leeft. Ik richt mij vooral op het gebied Epe Noord. In samenwerking met bewoners denk ik graag mee over hoe we de leefbaarheid in de eigen leefomgeving nog groter kunnen maken.

Wat doe je in je vrije tijd?

Wandelen met mijn hond. Spelen bij Theater het Lab (van Theater de Smederij) en hardlopen. Ik hou van lezen en kijk graag films en series.

Wat wil je nog meer vertellen?

In samenwerking met de buurtverbinders in de Gemeente Epe, wil ik laten zien hoeveel moois er gebeurt in de Gemeente, er zijn veel (verborgen) schatten! Ook gaan we op zoek naar nieuwe verbindingen.

Groepen

MEE Veluwe
Zorg en welzijn, Lokaal welzijnswerk
Buurtverbinders BuurtMaken
Informele groep, Overig
Epe in Dialoog
Initiatief/project, Overig
Berichten
Bekijk alle berichten