BuurtMaken.nl

Inloggen of inschrijven

Beatbox/Foodtruck Festival 13 Juli

  • 567 weergaven

Het Eerste Beatbox Battle en foodtruck festival in Epe

Hoe is het ontstaan?
Puur huid haar en voedinHet Eerste Beatbox Battle en foodtruck festival in Epe media.pdfg houdt ieder jaar een event waar veel mensen op af komen. Bijv. een lady’s night of modeshow enz. “Deze evenementen zijn vaak voor volwassenen, maar nu wilden we graag wat de voor de jeugd van Epe doen”, zeggen Jennifer van de Kolk, Casper Wijngaards, Gillian van Dijk en Marga Topfer van Puur Kappers en Puur Schoonheid Puur Voeten en Mariet van Laar van Shoeby Epe waar we ook modeshows en kleding party’s mee organiseren. Daan Steensma, een klant van Puur Kapper, is de eerste beatbox loop station kampioen van Nederland, het idee was al snel geboren: we gaan dit jaar voor een beatbox battle.

Modeshow
Om er een gezellige namiddag/ avond van te maken wordt er ook een modeshow gegeven met de laatste kledingtrends en haarmode zo wordt er de nieuwste haarkleuren getoond.

Foodstrucks (stands)
Op het terrein bij de Gamma (De meent) staan verschillende heerlijkheden, alle producten zijn huisgemaakt en er is rekening gehouden met glutenvrij, lactase en lactose intoleranties, ook vegetariërs en veganisten kunnen verschillende producten komen eten, er zijn zoveel mogelijk plantaardige producten gebruikt. Er is voor iedereen wat wils: heerlijke versgemaakte frieten, Hamburgers, vega burgers, turkse pizza’s, indonedisch eten met een twist(heerlijk sate), uit eigen rokerij vers gerookte Paling,haring en Zalm, heerlijke verse salades en versgemaakte smoothies enz. enz. Daarnaast kun je ook een heerlijk drankje halen bij onze bar, heerlijke wijn van EDwines uit Epe en Kasteelbier van smaakland uit Emst. De Jumbo uit Heerde levert alle verdere drinken. Braziliaans schaafijs mag ook niet ontbreken. Er staan ook verschillende kraampjes met kleding en Barbier Casper staat ouderwets te scheren, maar je kunt ook je haren laten knippen. De eerste Beatbox competitie in Epe waar beatboxers uit Duitsland en Belgie komen, ook hebben we een voice zanger ….. Jarno Ibarra bereid gevonden om het event muzikaal te ondersteunen. Met dank aan de vele vrijwilligers en bedrijven sponsoring hopen wij met dit evenement een groot succes te maken, de sponsoren zijn teveel om op te noemen Steun onze voorverkoop Aktie je ontvang bij je kaartje van 5 euro een gratis consumptie en een afterparty bij de SQ in Heerde, maar ook een pakket met kortingbonnen bij verschillend ondernemers kijk eens op https://www.beatboxfestival.nl/product/voorverkoop-ticket/
 

Parkeren
 Voor mensen die het evenement willen bezoeken, vanaf 15.00 is de parkeerplaats bij voetbal vereniging EZC speciaal geopend, graag daar zoveel mogelijk parkeren. Na 18.00 kan er gewoon op de Meent geparkeerd worden.


                                                                                                                                   Wil jij mee doen met de battle, meld je dan aan via  

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.