Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Bloemfontein Bruist met Vaassens Fanfare Corps

Op woensdagavond 26 juni vindt in de binnentuin van wijksteunpunt Bloemfontein, Wetstraat 12 in Vaassen, een concert plaats van het Vaassens Fanfare Corps. Om 18:45 uur begint het optreden. De toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom.

Inmiddels is het een traditie geworden dat het Vaassens Fanfare Corps een zomerconcert geeft in de binnentuin van wijksteunpunt Bloemfontein. Er wordt een optreden gegeven door het A-concert, bestaande uit ruim 45 muzikanten. Hun repertoire is zeer gevarieerd. Er worden muziekstukken gespeeld van BLØF, Coldplay, George Baker, Soldaat van Oranje enzovoort. Ook de slagwerkgroep, die uit 10 muzikanten bestaat, zal zich laten horen. Zij bespelen o.a. de drums, pauken, melodisch slagwerk en overige slagwerk instrumenten. 

De binnentuin van Bloemfontein is te bereiken via het grote hek, naast het wijksteunpunt. De binnentuin gaat open om 18.15 uur, het optreden begint om 18.45 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Er zijn stoelen aanwezig voor mensen die niet lang kunnen staan. Een eigen klapstoel meenemen is aan te bevelen.  

Voor informatie kan men terecht bij: Wijksteunpunt Bloemfontein, telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail . Kijk ook op www.swo-epe.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.