Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

De wijk Klaarbeek heeft een eigen voetbalveld!

Sinds een week heeft de wijk waarin ik woon een eigen voetbalveld. Deze kwam er uiteraard niet vanzelf. Samen met buurtgenoten en de gebiedsregisseur Niki Binnendijk heb ik via de subsidieregeling 'Goed voor elkaar' van de Gemeente Epe een budget gekregen en een plan uitgedacht. Het veldje is ontstaan vanuit een goede samenwerking met de Gemeente en kracht vanuit de buurt. De grondbewerking en het inzaaien is bijvoorbeeld (belangeloos!) uitgevoerd door Willian Herms van de Firma Herms BV. Afgelopen dagen was het veldje (mede door het mooie weer) constant bezet met jonge buurtgenoten, fantastisch om te zien! 

Gisteren is het voetbalveld officieel geopend door wethouder Lia de Waard-Oudesluijs en de buurtkinderen uit de wijk (en daarbuiten) d.m.v. een potje 'latje trap'. De beste schutter kreeg hiervoor een, door Mw. de Waard, gesigneerde voetbal. Buurtgenote Mirte Strating begeleidde het 'latje trap' en buurtgenote Ilja van der Stouwe schminkte de kinderen geheel in voetbalthema. Het was een hele geslaagde opening tijdens een zonovergoten middag!

Deel dit bericht!

Reacties

Tom Mensink
6 november 2019

Wat ontzettend leuk zeg. Geniet ervan!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.