Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Een zwerfvuilactie in de wijk de Hoge Weerd.

Zaterdag 28 september in het kader van BURENDAG houden we een buurtontmoeting en een zwerfvuilactie in de wijk de Hoge Weerd. Om 10 uur verzamelen we ons op het pleintje bij de Deka en Eureka. We beginnen met een gezellig samen zijn en een kop koffie/thee en iets lekkers.        
Na de koffie gaan we de buurt in en verzamelen het zwerf vuil. Accent Groen zorgt voor grijpers, zakken enz. Rond 11.30 verzamelen we ons weer op het pleintje bij de Deka en Eureka, wegen we het zwerfvuil en sluiten we af met een hapje en drankje.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Deka Supermarkt en Bar-Cafetaria Eureka, Accent en de gemeente Epe.

In Epe Noord, waar de Hoge Weerd onder valt, zijn Esther Groenwold (0650611329) als Buurtregisseur en Jan Willem van der Baan (0683390503) als Buurtverbinder actief.


Met elkaar maak je je eigen buurt gezelliger Het is niet voor niets dat het spreekwoord luidt “Beter een goede buur(t), dan een verre vriend!”. Tegenwoordig ken je via Facebook, LinkedIn en Twitter de hele wereld, maar wie woont er in je straat of buurt?

Iedereen doet mee en iedereen doet er toe! BuurtMaken.nl heeft als doel straat-, buurt- en dorpsbewoners in de gemeente Epe met elkaar te verbinden en zo de verbinding welke vroeger heel normaal was met elkaar, terug te brengen. Van BuurtMaken.nl. Met elkaar voor elkaar is het motto.

Wil je meer weten van BuurtMaken.nl bezoek dan de website www.buurtmaken.nl. Hier vind je algemene informatie en kom je meer te weten over de vele vrijwilligersprojecten en groepen, nieuwsberichten, activiteiten agenda, filmpjes en foto’s. De bewoners van de gemeente Epe, maar is ook door bewoners samengesteld.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.