Buurtmaken.nl

Inloggen of inschrijven

Energiecoaches gaan van start!

Energie besparen. Dat begint thuis. Maar waar moet u beginnen? En hoe krijgt u een lagere energierekening? De energiecoaches staan te popelen om u hierover gratis en vrijblijvend te adviseren. Energie besparen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met eenvoudige maatregelen en bewuster gedrag kunt u al snel honderden euro’s per jaar besparen!

De energiecoaches zijn speciaal opgeleid om u hiermee op weg te helpen. Deze vrijwilligers kunnen u inzicht geven in uw energieverbruik en energierekening. En daarmee ook in de mogelijkheden om energie te besparen. Daarbij gaat het niet om grote investeringen of dure verbouwingen. Het gaat om heel simpele aanpassingen in uw dagelijkse woon- en leefgedrag.

De energiecoach komt bij u thuis

De energiecoaches komen op afspraak bij u thuis. Zo kijkt een energiecoach bijvoorbeeld samen met u naar het ‘sluipgebruik’ van apparaten. Bijna alle apparaten in een stopcontact gebruiken ook stroom als ze op stand-by staan. Dit geldt ook voor opladers waar geen apparatuur aan zit. Bij elkaar is dat al 12% van het totale stroomverbruik van uw huishouden. Door apparatuur helemaal uit te zetten kunt u al € 45,- per jaar besparen. Denk verder ook aan tochtstrippen, ledlampen of aanpassingen voor een gezonde ventilatie in huis. Allemaal makkelijke manieren om energie te besparen in uw huis. Of u nu woningeigenaar of huurder bent, dat maakt niet uit.

Maak een afspraak!

Ga naar www.epe.nl/energiecoach voor het maken van een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Dat bespaart u geld, geeft meer wooncomfort én is goed voor het milieu! Of bel 14 0578 voor meer informatie.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.